Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Acer Chromebook Spin 511 R752TN-C2CT - 11.6 inch


 • Acer Chromebook Spin 511 R752TN-C2CT - 11.6 inch
  Acer Chromebook Spin 511 R752TN-C2CT - 11.6 inch Deze Acer Chromebook Spin 511 R752TN-C2CT is uniek vanwege het lichtgewicht en compacte formaat en de 2-in-1 functie waarmee je de Chromebook in een handomdraai als tablet gebruikt. Daarnaast beschikt de Chromebook over een lange batterijduur.
  Een Chromebook met Basis Snelheid is geschikt voor de basis taken zoals even googelen, recepten opslaan en emailen. Kenmerken van deze Chromebook Wel in de Chromebook:

  Een Touchscreen beeldscherm. Een 360 graden draaibaar beeldscherm. Een Full HD beeldscherm voor films & series. Een plastic behuizing. Een QWERTY toetsenbordindeling. Een ChromeOS besturingssysteem dat werkt zoals een smartphone, zo werk je met verschillende apps. Het dus anders dan een Windows Laptop.

  Niet in de Chromebook:

  Geen aansluiting voor een 2de beeldscherm. Geen verlicht toetsenbord.

  Belangrijk om te weten Software: Software en apps kun je alleen downloaden uit de Google Play store of Chrome Web Store. Microsoft Office zoals: Word, PowerPoint, Outlook en Excel zijn helaas alleen als online webversie beschikbaar. Een betaald Office 365 pakket is dus geen vereiste. Netwerk: Chromebooks zijn niet altijd geschikt voor op het netwerk van Hogescholen, Universiteiten of andere bedrijven. Neem hiervoor contact op met jouw organisatie. Opslagruimte: Chromebooks hebben vaak zelf niet veel opslagruimte. Cloud: Je werkt voornamelijk via een WiFi-verbinding vanuit de Google One Cloud. Hierdoor heb je gemakkelijk toegang tot al je bestanden vanuit al je devices.

  279,00 279


  Titel: Acer Chromebook Spin 511 R752TN-C2CT - 11.6 inch
  Prijs: € 279,00
  Productcode: 9300000122573007


   

Deze Acer Chromebook Spin 511 R752TN-C2CT is uniek vanwege het lichtgewicht en compacte formaat en de 2-in-1 functie waarmee je de Chromebook in een handomdraai als tablet gebruikt. Daarnaast beschikt de Chromebook over een lange batterijduur.
Een ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top