Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

KIMO DIRECT Verwarmde Jas met 10.000 mAh Powerbank • KIMO DIRECT Verwarmde Jas met 10.000 mAh Powerbank - Verwarmde Jas - Unisex - Zwart

  KIMO DIRECT Verwarmde Jas met 10.000 mAh Powerbank De KIMO DIRECT Verwarmde Jas heeft 5 ingebouwde verwarmingselementen die zijn aangesloten op de meegeleverde 10.000 mAh powerbank en gaat tot 8 uur mee. Het heated vest heeft 3 verschillende temperatuurstanden en is water- en winddicht. De verwarmde jas is ook voor onder de winterjas, tijdens winter sport of als sportjas. De verwarmde jas is comfortabel en gemakkelijk te dragen. Na het verwijderen van de powerbank uit de jas is hij wasbaar. Eigenschappen Verwarmde Jas Incl. 10.000 mAh powerbank 5 Verwarmingspanelen 3 Temperatuurstanden Comfortabel en licht gewicht Water- en winddicht Wasbaar 5 verwarmingspanelen
  De jas heeft 5 ingebouwde verwarmingselementen die zijn aangesloten op de meegeleverde 10.000 mAh powerbank. De twee verwarmingselementen op de voorkant en de drie op de achterkant zorgen ervoor dat je het niet koud gaat krijgen. Ingebouwde thermische beschermingsmodule. Eenmaal oververhit stopt het automatisch totdat de warmte terugkeert naar de standaardtemperatuur. Extra veilig dus.

  Meegeleverde 10.000 mAh powerbank
  Deze elektrische jas wordt geleverd met een oplaadbare powerbank van 10.000 mAh. De jas beschikt over een geïntegreerde USB-aansluiting, die aan een mobiele stroomvoorziening, een powerbank (die meegeleverd wordt) kan worden aangesloten. De Powerbank is fijn compact en past heel fijn in het voorzakje van de vest. Extra handig zijn de 2 USB ingangen, zodat u uw lege telefoon tegelijkertijd kunt opladen, dus nooit meer een lege batterij terwijl u wandelt of op de motor of tijdens uw activiteit. Met het meegeleverde 10.000 mAh powerbank geeft het vest tot wel 8 uur warmte. De eerste keer volledig opladen, minimaal 24 uur. Deze mooie en compacte Powerbank wordt gratis meegeleverd, weliswaar zonder garantie en type is afhankelijk van de voorraad, maar zal altijd 10.000mah zijn.

  Temperatuur instelbaar
  Dit verwarmde jas heeft 5 koolstofvezel verwarmingszones die volledig instelbaar verwarmingscomfort bieden met één druk op de knop. De verwarmingselementen zijn in te stellen in drie temperatuurstanden. Het elektrische verwarmde vest zorgt voor de meest benodigde warmte voor uw lichaam. Ongeacht de buitentemperatuur, u kunt het comfort en de warmte voelen.

  Geschikt voor alle gelegenheden
  De jas is comfortabel en gemakkelijk te dragen. Het is water- en winddicht en is gemaakt van ademende stoffen. Vooral voor buitensporten, zoals skiën, langlaufen, hardlopen. Ideaal voor familie, vrienden, werknemers, buitenactiviteiten zoals motorrijden, wandelen, kamperen, vissen, etc. Het perfecte verwarmingsvest beschermt tegen koude herfst, winter- en lentewind. Ook voor koude binnenruimtes als u even niet de verwarming aan kunt doen of op de koude zolder thuis werkt of in de garage een klus doet, is dit vest de ideale uitkomst.

  Verlicht pijn
  De jas verwarmt het lichaam, helpt de bloedcirculatie te bevorderen, verbruikt overtollige calorieën en verlicht spierpijn. Het activeert verschillende functies van de huid en bevordert de stofwisseling, het verhoogt het zuurstof gehalte en vocht in het bloed en herstelt de vitaliteit: het kan fysiologische functies dieper reguleren en werkt zo pijn verlichtend: het verbetert de microcirculatie van het menselijk lichaam. Ben je door je rug gegaan, dan zorgt dit vest ook voor een zeer aangename pijnverlichting.

  Machine- en hand wasbaar
  Gebruik een goede waszak om de USB-kabel te beschermen tegen slijtage en verstrikking. Met helder water afspoelen. Na het wassen niet droog wringen. Droog het natuurlijk.

  Two sizes fit all
  De jas heeft 2 gangbare maten. De S en de L.

  Gebruiksaanwijzing
  De aan/uit-knop lang indrukken gedurende 3 seconden. Rood licht knippert dan voor automatische opwarming tot de hoogste stand. Wanneer deze stand bereikt is kleurt het lampje wit en gaat naar de gemiddelde stand en houdt een stabiele temperatuur vast. U kunt van hieruit naar gelieven met 1 druk de temperatuur wijzigen naar Rood (hoog), Wit (midden) en Blauw (Laag). Of u nu thuis of onderweg bent, u zult het gemak van de geavanceerde technologie voelen. LET OP! Wanneer u uw vest/bodywarmer/jas ontvangt dan is het belangrijk dat u eerst het product gebruikt tot dat hij volledig leeg is en dan oplaad!
  Als u dit niet doet dan kan het gebeuren dat de batterij van de jas zwak wordt en zal de batterij niet volledig kunnen opladen! LET OP! De GRATIS powerbank die bij dit product wordt geleverd is een gratis extraatje van onze leverancier. Deze powerbank is er als extraatje bij gedaan zodat mensen geen nieuwe powerbank hoeven te kopen wanneer ze een jas of een ander verwarmd product van ons kopen. Zij kunnen dan direct aan de slag met hun nieuwe aankoop. (Deze powerbank is zoals eerder vermeld een gratis cadeautje en het is voor ons helaas niet mogelijk om garantie te geven op de powerbank)

  109,95 109,95


  Titel: KIMO DIRECT Verwarmde Jas met 10.000 mAh Powerbank
  Prijs: € 109,95
  Productcode: 9300000022110658


   

De KIMO DIRECT Verwarmde Jas heeft 5 ingebouwde verwarmingselementen die zijn aangesloten op de meegeleverde 10.000 mAh powerbank en gaat tot 8 uur mee. Het heated vest heeft 3 verschillende temperatuurstanden en is water- en winddicht. De verwarmde....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top