Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ForDig Elektrische Bovendeken 160x120 cm - Warmted • ForDig Elektrische Bovendeken 160x120 cm - Warmtedeken Inclusief Draagtas - Knuffeldeken met 6 Warmtestanden en Timer - 1 Persoons Warmte Deken - Verzwaringsdeken - Wasbaar - Grijs

  ForDig Elektrische Bovendeken 160x120 cm - Warmted Klaas Vaak mag jouw huisje voortaan overslaan met het ForDig elektrische bovendeken! De volledig gewatteerde stof gemaakt van 220GSM flanel zorgt niet alleen voor de beste warmtegeleiding, maar houdt ook de hitte het langste vast. Met de 6 warmtestanden en de automatische uitschakeling op de timer van 1 tot 8 uur lang heb je altijd de perfecte instelling voor jouw schoonheidsslaapje of datenight! De knuffeldeken is 20% dikker en creëert hierdoor hetzelfde effect als een verzwaringsdeken, ideaal voor gebruik bij pijn en angstklachten. De warmtedeken wordt geleverd met een vochtbestendige PVC draagtas en is verkrijgbaar in 2 trendy kleuren. ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

  Brrrr komt niet voor in ons woordenboek!
  Het ForDig bovendeken is gemaakt van 220GSM Flanel, dit is wel 20% dikker dan het gemiddelde materiaal dat gebruikt wordt voor dit soort producten. Hierdoor voel je de bedrading zo goed als niet, blijft het deken langer warm en blijft deze ook gelijk verdeelt over het 160cmx120cm formaat. Daarnaast is de gewatteerde stof ook zwaarder in tegenstelling tot zijn voorgangers. De 1,8 kilo voelt dus niet alleen heel comfortabel aan, maar dient ook als een milde versie van een verzwaringsdeken. Ideaal bij (chronische) pijnklachten of angst.

  Slaap lekker!
  Of je nu een beetje extra comfortabel op de bank wilt zitten, opwarmt na een koude najaarswandeling of gewoon een temperatuur à la de planeet Mars nodig hebt, het ForDig elektrische deken heeft gegarandeerd de juiste instelling tussen de 6 warmtestanden. Het perfecte dutje, maar niet oververhit wakker worden? Schakel dan de timer in, deze staat standaard ingesteld op drie uur, maar heeft een selectie van 1 tot 8 uur.

  Overal en ergens!
  Het elektrische bovendeken komt in een herbruikbare PVC opbergtas, deze heeft handige draagteugels en is volledig vochtbestendig. Zo neem je het deken ook gemakkelijk mee op wintersport, naar je Netflix en chill date of zelfs kantoor waar die ene collega met -10 de airco nog aanzet.

  Voordelen
  ➜ Gemaakt van extra stevig 220GSM flanel
  ➜ Luxe gewatteerde stof
  ➜ 20% dikker en zwaarder dan normaal
  ➜ Warmte begeleidend én vasthoudend
  ➜ 6 warmtestanden
  ➜ Met timer van 1 tot 8 uur
  ➜ Ideaal bij pijn- en/of angstklachten
  ➜ Wasbaar
  ➜ Inclusief vochtbestendige PVC draagtas
  ➜ Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren

  Tips
  ➜ Steelt je vriend altijd jouw deken? Of is je beste vriendin net zo’n koukleum als jij? Bestel dan direct voor hen ook ForDig elektrische bovendekens en maak gebruik van onze volumekorting. Verkrijgbaar in trendy blauw/wit of huiselijk grijs/wit.

  FAQ
  ➜ Is het ForDig elektrische deken veilig?
  Zorg ten allen tijden dat je eerst de handleiding volledig doorleest bij het gebruik van elektrische apparaten. De deken heeft daarnaast alle veiligheidscertificaten benodigd in de EU. Tot slot bevat de elektra in het systeem uiteraard een oververhittingsbeveiliging.

  ➜ Hoe reinig ik het ForDig elektrische deken het beste?
  Simpelweg na het loskoppelen van de afstandsbediening is het mogelijk dit deken gewoon in de wasmachine te wassen. Wij raden wel aan dit te doen op een handwas of delicate wol stand en niet warmer dan 40 graden. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

  Specificaties
  ➜ Vermogen : 120W
  ➜ Voedingsspanning : 50HZ/230V
  ➜ Kabel lengte : 200 centimeter
  ➜ Certificaten : CE/ROHS/LVD/EMC

  Inhoud verpakking
  ➜ 1x ForDig Elektrische Bovendeken 160cmx120cm
  ➜ 1x Bedieningspaneel
  ➜ 1x Handleiding (NL-ENG)

  ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

  69,99 69,99


  Titel: ForDig Elektrische Bovendeken 160x120 cm - Warmted
  Prijs: € 69,99
  Productcode: 9300000120127649


   

Klaas Vaak mag jouw huisje voortaan overslaan met het ForDig elektrische bovendeken! De volledig gewatteerde stof gemaakt van 220GSM flanel zorgt niet alleen voor de beste warmtegeleiding, maar houdt ook de hitte het langste vast. Met de 6 warmtesta....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top