0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips OneBlade Original Blade QP240/50 - Vervang • Philips OneBlade Original Blade QP240/50 - Vervangmesjes - 4 stuks

  Philips OneBlade Original Blade QP240/50 - Vervang Trim, scheer en style haar van elke lengte met de Philips OneBlade Original Blade QP240/50. Het OneBlade-mesje met dubbel beschermingssysteem (gladde coating en afgeronde uiteinden) beweegt 200x per seconde, voor een effectieve en comfortabele trim- of scheerbeurt. De OneBlade-mesjes zijn ontworpen voor langdurig gebruik, elk mesje gaat tot 4 maanden mee*. In deze verpakking zitten 4 Original Blade vervangmesjes.
  *Voor de beste scheerervaring. Op basis van 2 volledige scheerbeurten per week. Het daadwerkelijke resultaat kan variëren.


  Belangrijkste kenmerken van de Philips OneBlade vervangmesjes: Unieke OneBlade-technologie
  De Philips OneBlade is ontworpen voor het stylen van gezichtshaar en het verzorgen van het lichaam. Hij trimt, snijdt randen en scheert elke haarlengte. Het apparaat zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele scheerbeurt dankzij een glijcoating en afgeronde uiteinden. En met een knipelement dat 200x per seconde beweegt, werkt hij zelfs bij langere haren efficiënt.

  Duurzame OneBlade
  Duurzame Philips OneBlade die je slechts om de 4 maanden hoeft te vervangen* voor optimale prestaties.


  * Elk mesje gaat tot 4 maanden mee voor de beste scheerervaring. Op basis van 2 volledige scheerbeurten per week. Het daadwerkelijke resultaat kan variëren.

  Specificaties: Trim- en scheerprestaties Scheersysteem: Contourvolgende technologie, Dubbel beschermingssysteem Trimsysteem: Contourvolgende technologie OneBlade vervangend mes Vervangende messen per verpakking: 4 Geschikt voor producttype: OneBlade (QP25xx), OneBlade (QP26xx), OneBlade Pro (QP65xx), OneBlade Pro (QP66xx)

  42,99 42,99


  Titel: Philips OneBlade Original Blade QP240/50 - Vervang
  Prijs: € 42,99
  Productcode: 9300000004835181


   

Trim, scheer en style haar van elke lengte met de Philips OneBlade Original Blade QP240/50. Het OneBlade-mesje met dubbel beschermingssysteem (gladde coating en afgeronde uiteinden) beweegt 200x per seconde, voor een effectieve en comfortabele trim-....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top