Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Samsung Galaxy M52 5G - 128GB - Wit • Samsung Galaxy M52 5G - 128GB - Wit

  Samsung Galaxy M52 5G - 128GB - Wit De Samsung Galaxy M52 5G heeft maar liefst een 5.000 mAh batterij, dankzij deze batterij gaat de telefoon makkelijk een hele dag mee. Hiernaast beschikt de smartphone over een triple camerasysteem om de mooiste foto's mee te schieten. De M52 5G is te ontgrendelen door middel van een vingerdrukscanner aan de zijkant van de telefoon.

  Batterij De Samsung Galaxy M52 5G beschikt over 5.000 mAh batterij. Met deze batterij kan je makkelijk de hele dag gebruik maken van je smartphone. Hiernaast is het ook mogelijk om op te laden middels een 25W snellader. Hierdoor is je telefoon binnen de kortste keren weer helemaal opgeladen.
  Camera De telefoon beschikt over een triple camerasysteem. Deze bestaat uit een 5 megapixel macrocamera, een 64 megapixel hoofdcamera en een 12 megapixel ultra wide camera. Deze cameraopstelling zorgt ervoor dat je heldere en scherpe foto's kan maken, prachtige portretfoto’s kan maken en schitterende ultra wide angle foto's van bijvoorbeeld landschappen of groepsfoto's. Aan de voorkant van de telefoon is een 32 megapixel selfiecamera te vinden.

  Display Het grote 6.7 inch Super AMOLED 120Hz zorgt voor een prachtige beeldkwaliteit. De beelden worden weergegeven op een Super AMOLED scherm, wat zorgt voor diepe kleuren en een scherp beeld. AMOLED-schermen hebben een snellere beeldreactie waardoor je een soepelere beeldervaring hebt.
  319,00 319


  Titel: Samsung Galaxy M52 5G - 128GB - Wit
  Prijs: € 319,00
  Productcode: 9300000056245962


   

De Samsung Galaxy M52 5G heeft maar liefst een 5.000 mAh batterij, dankzij deze batterij gaat de telefoon makkelijk een hele dag mee. Hiernaast beschikt de smartphone over een triple camerasysteem om de mooiste foto's mee te schieten. De M52 5G is t....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top