Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Conditioner - 6 x • L’Oréal Paris Elvive Color Vive Conditioner - 6 x 200 ml - Gekleurd Haar - Voordeelverpakking

  L’Oréal Paris Elvive Color Vive Conditioner - 6 x ELVIVE COLOR-VIVE

  CREMESPOELING VOOR GEKLEURD HAAR

  Of je nu van goudblond naar kastanjebruin gaat, van mahonie naar donkerrood, of kiest voor trendy roze: je gekleurde haar heeft de juiste haarverzorging nodig zodat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft.

  Gekleurd haar is zeer gevoelig voor schadelijke invloeden van buitenaf. Als gevolg van herhaaldelijk wassen, UV-straling en vervuiling kan de kleur langzaam vervagen. De kleurtoon verandert en het haar verliest kleurintensiteit en glans. De formule van ELVIVE COLOR VIVE, met lijnzaad elixer en UV-filters, heeft een drievoudige werking om gekleurd haar nog beter uit de verf te laten komen:

  ✓ Verlengt de glans voor een levendige kleur
  ✓ Voedt intens voor zijdezacht haar
  ✓ Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling

  Deze fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is 100% recyclebaar.


  Voor de beste verzorging voor gekleurd haar volg je de Elvive Color-Vive haarverzorging routine:

  1 Was je haar met de COLOR-VIVE BESCHERMENDE SHAMPOO. Deze zorgt voor een hoge kleurintensiteit, een sterke kleurtoon en sterke reflectie voor meer glans.

  2 Verdeel de COLOR-VIVE CONDITIONER over het gehele haar, met name op de lengte en in de haarpunten. Het verlevendigt de glans en maakt het haar zacht en soepel.

  3 Om de routine af te maken, gebruik je het COLOR-VIVE HAARMASKER. Vervang 1 à 2 keer in de week de conditioner door het masker. Verdeel het haarmasker gelijkmatig over de hele lengte van het gewassen haar en spoel vervolgens uit. Er is geen inwerktijd nodig. Deze geeft perfecte voeding en een optimale bescherming en zorgt hiermee voor een extra boost voor je gekleurde lokken.

  4 Altijd in een hurry?! Dan kan je de EXTRAORDINARY OIL HAAROLIE VOOR GEKLEURD HAAR gebruiken! Deze verzorgt het haar en maakt het handelbaar zonder dat het vet wordt of verzwaart. Masseer de olie even in vóór het föhnen als bescherming of erna als finishing touch voor zacht haar met een prachtige glans.

  10,48 10,48


  Titel: L’Oréal Paris Elvive Color Vive Conditioner - 6 x
  Prijs: € 10,48
  Productcode: 9200000070797035


   

ELVIVE COLOR-VIVE

CREMESPOELING VOOR GEKLEURD HAAR

Of je nu van goudblond naar kastanjebruin gaat, van mahonie naar donkerrood, of kiest voor trendy roze: je gekleurde haar heeft de juiste haarverzorging nodig zodat de kleur zo lang mogelijk mo....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top