Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Brothers4Change Leeslampje voor boek - Energielabe • Brothers4Change Leeslampje voor boek - Energielabel A - Leeslampje met klem - Bed- en bureaulamp

  Brothers4Change Leeslampje voor boek - Energielabe In tegenstelling tot andere boekleeslampjes is dit niet zomaar een leeslamp. De Brothers4Change® producten hebben namelijk als missie om onderwijs wereldwijd toegankelijker te maken.

  Dit is echter niet de enige reden waarom steeds meer boekenliefhebbers kiezen voor een leeslamp van Brothers4Change®. 3 verschillende standen:
  De 3 verschillende lichtstanden zorgen ervoor dat jij het licht perfect kan aanpassen naar gelang jouw situatie of wens.

  Lichtsterkte aanpasbaar per stand:
  Meer of minder licht nodig? Geen probleem je past de lichtsterkte eenvoudigweg aan door je vinger op de dimmer te houden. Eens je de gewenste lichtsterkte hebt bereikt laat je je vinger los. Het lampje onthoudt nadien jouw persoonlijk ingestelde lichtsterkte. Warme oranje lichtstand:
  Doordat het lampje over een warme oranje lichtstand beschikt, verstoort het de aanmaak van melatonine (slaaphormoon) niet. Dit zorgt ervoor dat je s avonds na het lezen gemakkelijk in slaap valt en minder last hebt van vermoeide ogen. Bovendien kan je deze stand ook nog eens gebruiken om naast je partner in bed lezen zonder hem te storen. Flexibele zwanenhals:
  De flexibele zwanenhals zorgt ervoor dat je het lampje in verschillende standen kan buigen. Op die manier kan je het licht richten op de precieze plekken die jij juist wilt verlichten. Energiezuinig:
  Doordat de lichtkap bestaat uit Leds is het extreem zuinig. Bovendien is het boekleeslampje van Brothers4Change® ook nog eens oplaadbaar waardoor je niet meer om de haverklap nieuwe batterijen moet gaan kopen. Over ons:
  Na een bezoek aan Soweto, Zuid-Afrika, realiseerden mijn broer en ik ons dat niet iedereen zoveel geluk had als wij. Hierdoor begon het idee te groeien om anderen te empoweren. Een paar jaar later werd ons idee omgezet in een plan en was Brothers4Change® geboren. We willen mensen op een eenvoudige maar krachtige manier empoweren en het tegelijkertijd makkelijker maken om anderen te helpen. We doen dit door functionele producten uit doordachte materialen te ontwerpen en de verkoop van onze producten te linken aan het toegankelijker maken van onderwijs in ontwikkelingslanden. Inhoud:
  ✔1 x Leeslampje ✔1 x Handleiding (Nl, Eng, Fr) ✔1 x USB oplader

  ✔1 x Opbergzakje Specificaties: Merk: Brothers4change® Kleur: Zwart Afmeting: 7,3 x 4 x 17,7 cm Aantal lampen: 1 (9 LEDS) Oplaadbaar Gegarandeerde tevredenheid:
  Onze leeslampjes zijn gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit om de duurzaamheid te garanderen. We zijn ervan overtuigd dat je van jouw nieuw leeslampje zult houden vanaf de eerste poging, maar moest je toch minder dan 100% tevreden zijn, geven we je een volledige terugbetaling tot 30 dagen na aankoop. (Muziek in video: Bensound)

  29,99 29,99


  Titel: Brothers4Change Leeslampje voor boek - Energielabe
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000132183857


   

In tegenstelling tot andere boekleeslampjes is dit niet zomaar een leeslamp. De Brothers4Change® producten hebben namelijk als missie om onderwijs wereldwijd toegankelijker te maken.

Dit is echter niet de enige reden waarom steeds meer boekenlief....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top