Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Auronic Luchtbevochtiger - 3 Warmtestanden - 6L Ta


 • Auronic Luchtbevochtiger - 3 Warmtestanden - 6L Ta
  Auronic Luchtbevochtiger - 3 Warmtestanden - 6L Ta De Auronic Luchtbevochtiger is de oplossing voor de optimale luchtkwaliteit in huis. Met een continue gebruikstijd tot wel 60 uur heb je er geen omkijken naar. De Auronic Luchtbevochtiger is zeer stil in gebruik en hiermee dus geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamer, werkkamer of babykamer. Dankzij de aroma diffuser ruikt je huis ook nog eens heerlijk! Kies uit 1 van de drie vernevelingsstanden met koude én warme mist!

  Jouw voordelen 3 vernevelingsstanden (koud en warm) Kinderslot en oververhittingsbeveiliging 11-60 uur continue gebruiksduur Extreem stil (29,5 dB - 40 dB) Voor ruimtes tot 70m2 Capaciteit van 6 liter Aroma diffuser
  Verbeterde luchtkwaliteit Met de luchtbevochtiger van Auronic gaat de luchtvochtigheid in de ruimte omhoog. Hierdoor geniet je van een optimale luchtkwaliteit. De fijne nevel verspreidt zich evenredig door de ruimte. Door onze humidifier kun je beter en rustiger ademen, zo slaap je rustiger en zorg je voor een comfortabele leefomgeving.

  3 vernevelingsstanden Met de humidifier kun je zowel warme als koude mist verspreiden. Gebruik de afstandsbediening of de knoppen op het apparaat om een stand te kiezen. Kies uit 1 van de drie onderstaande standen:
  Level 1: RH (Relative Humidity) 64% - 68% warme nevel + koude nevel Level 2: RH 60% - 63%: warme nevel + koude nevel Level 3: RH Als je de de Auto-functie selecteert wordt de luchtvochtigheid gereguleerd tussen 55% en 68%. Dit wordt ook wel gezien als de optimale luchtkwaliteit voor mensen, dieren en planten.

  Capaciteit van 6L De luchtbevochtiger heeft een grote watertank met een capaciteit van 6 liter. Dankzij dit grote reservoir kun je de humidifier 60 uur op de laagste stand (level 1) en 11 uur op de hoogste stand (level 3 ) continu gebruiken. Zo is de humidifier ook geschikt voor ruimtes tot wel 70m2.

  Aroma diffuser Kom je ook graag thuis in een aangenaam ruikend huis? Gebruik dan de geïntegreerde aroma diffuser voor de ideale aromatherapie. Druppel je favoriete wateroplosbare aroma’s of oliën op het sponsje in het bakje van de aroma diffuser. Zo ruikt je huis gegarandeerd de rest van de dag heerlijk!

  Extreem veilig De humidifier is extreem veilig in gebruik. Hij heeft bijvoorbeeld een kinderslot, oververhittingsbeveiliging en hij is volledig BPA-vrij. Het dubbele ventiel bij de vernevelaar gaat waterlekkage tegen. Daarnaast stopt het apparaat ook bij laag water, er verschijnt er op het LCD scherm en het apparaat zal niet meer werken totdat je hem hebt bijgevuld. Wel zo handig!

  Zeer stil De humidifier creëert een geluidsniveau van 40 dB op de hoogste stand (koud en warm) en 29,5 dB op de laagste stand. Zeer stil dus! Gebruik de slaapmodus om het scherm en het geluid van de knoppen uit te zetten. Zo kun je de humidifier dus ook zorgeloos ‘s nachts gebruiken!

  Eenvoudig schoon te maken Gezien de kalkaanslag en mogelijke afzettingen is het heel belangrijk de humidifier geregeld schoon te maken. Gelukkig is dat met de humidifier van Auronic heel simpel! Op het LCD scherm word je met de melding CL gewaarschuwd dat het apparaat schoongemaakt moet worden. Gebruik de meegeleverde schoonmaakborstel en de duidelijke instructies in de handleiding om dit grondig en snel te doen!

  Verpakkingsinhoud Luchtbevochtiger (1x) Handleiding (1x) Afstandsbediening (1x) CR2025 batterij (1x) Schoonmaakborstel (1x) Specificaties ► Merk: Auronic
  ► Materiaal: ABS, PP, PCB
  ► Kleur: Zwart
  ► ​Afmetingen: 29 x 18.9 x 33 cm
  ► ​Gewicht: 2,6 kg
  ► Input: 220-240V~ 50/60Hz 1.27A
  ► Veiligheidsklasse: 2
  ► Snoerlengte: 1,4 m
  ► Vermogen: 280W
  ► Standen: 3 warmtestanden (laag, medium, hoog) / 3 nevelstanden (laag, medium, hoog)
  ► Capaciteit watertank: 1,5L
  ► Bedrijfstemperatuur: 5°C - 45°C
  ► Bedrijfsvochtigheid: ≤95%
  ► Oppervlakte / Volume: 60m2 / 180m3
  ► Continue gebruiksduur: 60 uur (stand 1 - koud), 11 uur (stand 3 - warm)
  ► Vernevelingscapaciteit: Warme nevel 550ml/h / Koude nevel 300ml/h
  ► Timerbereik: 1 - 12 uur (stappen van een uur)
  ► Vochtigheidsgraad: 30% - 90% (in stappen van 10%)
  ► Opslagtemperatuur: 5°C - 45°C
  ► Opslagvochtigheid: ≤95%
  ► Ultrasonische frequentie: 1.7MHZ
  ► Geluidsniveau: 29.5 dB (stand 1) 40 dB (stand 3)
  ► Draaibare nevelkop: Ja, 360°
  ► Bereik afstandsbediening: 5m
  ► Batterij afstandsbediening: CR2025-batterij (vervangbaar)
  ► BPA-vrij: Ja

  99,99 99,99


  Titel: Auronic Luchtbevochtiger - 3 Warmtestanden - 6L Ta
  Prijs: € 99,99
  Productcode: 9300000105465577


   

De Auronic Luchtbevochtiger is de oplossing voor de optimale luchtkwaliteit in huis. Met een continue gebruikstijd tot wel 60 uur heb je er geen omkijken naar. De Auronic Luchtbevochtiger is zeer stil in gebruik en hiermee dus geschikt voor bijvoorbe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top