Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LifeGoods Warmtekussen - Elektrisch - Nek en Schou • LifeGoods Warmtekussen - Elektrisch - Nek en Schouders - Wasbaar - 100 W - Grijs

  LifeGoods Warmtekussen - Elektrisch - Nek en Schou Draai jij lange werkdagen? Last van je schouders of rug na een lange dag achter de computer? Bestel dan het warmtekussen van LifeGoods! Het kussen is binnen 5 minuten opgewarmd, je kunt hem dus gelijk gebruiken als je thuis komt! Kies op het handige LED bedieningspaneel één van de drie warmtestanden: 53℃ (laag) - 59℃ (middelhoog) - 65℃ (hoog). Dankzij het handsfree ontwerp heb je tijdens het gebruik alle bewegingsvrijheid. Het warmtekussen blijft op zijn plek door de drukknopen, het koordje en de verzwaarde randen, hierdoor worden de nek en schouders optimaal verwarmd. Het zachte flanel materiaal voelt heerlijk zacht aan op een gevoelige huid. Het warmtekussen is beschermd tegen oververhitting en gaat automatisch uit na 90 minuten. Wil je het warmtekussen wassen? Geen zorgen, gooi hem simpelweg in de wasmachine of was hem met de hand! 3 warmtestanden

  Het warmtekussen van LifeGoods beschikt over 3 verschillende warmtestanden. Kies uit: Lage stand: 53°C (+/- 5°C)
 Middelhoge stand: 59°C (+/- 5°C)
 Hoge stand: 65°C (+/- 5°C)
 Kies dus zelf precies hoe warm het warmtekussen wordt. We raden aan te beginnen bij de laagste stand. Laat het kussen rustig opwarmen en wen aan de aangename warmte. Zet het warmtekussen daarna naar wens hoger!

  Snel opgewarmd (
  Lange werkdag achter de rug? Toe aan ontspanning? Het warmtekussen van LifeGoods is binnen 5 minuten opgewarmd om jouw stress te verlichten. De warmte wordt evenredig verspreid over het hele kussen. Geniet snel en eenvoudig van het ultieme comfort van het warmtekussen.

  Gebruiksvriendelijk ontwerp
  Het warmtekussen heeft een handig gebruiksvriendelijk ontwerp. Zet het kussen vast met de drukknopen en het koordje. De verzwaarde randen zorgen ervoor dat het kussen op zijn plek blijft. Zo kun jij dus zelfs tijdens het gebruik vrijuit bewegen! Gebruik het warmtekussen bijvoorbeeld tijdens het werken, lezen of studeren. Door het lange snoer (2,35 m) kun je je zelfs zonder problemen door de kamer bewegen.

  LED bedieningspaneel
  Het warmtekussen beschikt over een handig LED bedieningspaneel. Op dit bedieningspaneel kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende warmtestanden. Ook kun je dankzij de LED verlichting altijd aflezen op welke stand het warmtekussen staat. Zelfs in het donker!

  LifeGoods warmtekussen
  ✔ 3 warmtestanden: 53℃ - 59℃ - 65℃ (+/-5℃)
  ✔ Automatisch uit na 90 minuten
  ✔ Binnen 5 minuten opgewarmd
  ✔ Beveiligd tegen oververhitting
  ✔ LED bedieningspaneel
  ✔ Wasmachinebestendig
  ✔ Zacht en comfortabel
  ✔ Handsfree ontwerp

  Zacht en comfortabel
  Het warmtekussen van LifeGoods is ontworpen om zo zacht en comfortabel mogelijk te zijn. Het zachte flanel materiaal voelt lekker aan op gevoelige huid. Daarnaast is het warmtekussen extra groot. Met de afmetingen van 60 x 90 cm is het kussen groot genoeg om elke rug comfortabel te verwarmen.

  Wasmachinebestendig
  Je kunt het warmtekussen eenvoudig schoon maken én houden. Haal het bedieningspaneel los en gooi het warmtekussen simpelweg in de wasmachine! Je kunt het warmtekussen natuurlijk ook gewoon met de hand wassen. Was het kussen wel op een zacht programma en laat het aan de lucht drogen.

  Veilig en energiebesparend
  Om jouw veiligheid te garanderen schakelt het warmtekussen automatisch uit na 90 minuten. Zo staat hij dus nooit onnodig aan! Zo bespaar je ook nog eens energie. Om oververhitting tegen te gaan stopt het warmtekussen met opwarmen als de hoogste temperatuur is bereikt. Mocht het warmtekussen weer onder de gewenste temperatuur zakken dan warmt hij automatisch weer op.

  Specificaties:
  ► Merk: LifeGoods
  ► Inhoud verpakking: 1x Warmtekussen - 1x Handleiding
  ► Materiaal: Flanel
  ► Kleur: Grijs
  ► ​Afmetingen: 60 x 90 cm
  ► ​Gewicht: 950 gr
  ► Snoerlengte: 2,35 m
  ► Nominaal voltage: 220-240V~
  ► Nominale frequentie: 50Hz
  ► Nominaal stroomverbruik: 100W
  ► Temperatuurbereik: 53℃ (+/- 5℃) - 59℃ (+/- 5℃) - 65℃ (+/-5℃)
  ► Oververhittingsbeveiliging: Ja
  ► Automatische uitschakeling: Ja, na 90 minuten
  ► Aantal warmtestanden: 3

  Bestel nu het warmtekussen van LifeGoods en geniet van de zeer aangename warmte tijdens het werken, lezen of studeren!

  37,69 37,69


  Titel: LifeGoods Warmtekussen - Elektrisch - Nek en Schou
  Prijs: € 37,69
  Productcode: 9300000046064915


   

Draai jij lange werkdagen? Last van je schouders of rug na een lange dag achter de computer? Bestel dan het warmtekussen van LifeGoods! Het kussen is binnen 5 minuten opgewarmd, je kunt hem dus gelijk gebruiken als je thuis komt! Kies op het handige ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top