0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Tapasplank - Borrelplank - Serveerplank - Kaasplan • Tapasplank - Borrelplank - Serveerplank - Kaasplank - Hapjesplank - Inclusief Kaasmesjes - Taspasplank Bamboe - Borrelplank Rond - Inclusief Ebook - ø 3 cm

  Tapasplank - Borrelplank - Serveerplank - Kaasplan De tapasplank is een ware sfeermaker voor speciale gelegenheden en heerlijke zomeravonden. Wacht niet langer en verwen uzelf met deze uitgebreide borrelplank! Om het helemaal compleet te maken ontvangt u bij uw bestelling een ebook met daarin een aantal tips over het samenstellen van de ideale borrelplank.

  Compact design: De plank beschikt over een in- en uitschaafbaar plateau met daarin een lade met diverse kaasmesjes. Het design ziet er strak uit en is daarnaast erg functioneel.

  Inclusief kaasmesjes: Om de set compleet te maken beschikt de snijplank beschikt over twee verschillende mesjes. De mesjes zijn vervaardigd uit RVS en zijn geschikt voor verschillende kazen en borrelhapjes. De mesjes zijn eenvoudig op te bergen in de tapasplank.

  Het perfecte cadeau: Verras vrienden en familie met deze stijlvolle tapasplank. Geschikt voor zowel verjaardagen, feestdagen en heerlijke zomeravonden. Wacht niet langer en verwen uzelf of anderen met deze geweldige tapasplank!

  100% bamboe: De tapasplank is gemaakt van 100% bamboe. Hierdoor is deze plank de meest voordelige keuze.

  Waterbestendig: De tapasplank is waterbestendig, en hierdoor makkelijk schoon te maken.

  Pluspunten Stijlvol design Inclusief kaasmesjes In- en uitschuifbaar design Vaatwasserbestendig

  36,95 36,95


  Titel: Tapasplank - Borrelplank - Serveerplank - Kaasplan
  Prijs: € 36,95
  Productcode: 9300000044387157


   

De tapasplank is een ware sfeermaker voor speciale gelegenheden en heerlijke zomeravonden. Wacht niet langer en verwen uzelf met deze uitgebreide borrelplank! Om het helemaal compleet te maken ontvangt u bij uw bestelling een ebook met daarin een aan....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top