Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Medion X15522 - Smart TV - 138,8 cm - 55 inch - 4K • Medion X15522 - Smart TV - 138,8 cm - 55 inch - 4K QLED - 2022 - Europees model

  Medion X15522 - Smart TV - 138,8 cm - 55 inch - 4K Entertainment op zijn best
  Met deze UHD-smart-tv zie je gewoon meer want zijn QLED-technologie zorgt voor bijzonder levendige kleuren met een sterke helderheidswaarde. Zo beleef je jouw favoriete content op de grote beelddiagonaal van 55 inch (138,8 centimeter) helemaal nieuw – en dit voor series, films, sportuitzendingen of videogames. Voor een bijzonder contrastrijke weergave ondersteunt de televisie bovendien HDR- evenals Dolby Vision-formaten en optimaliseert deze de weergave dynamisch via Micro Dimming en MEMC. Even briljant: je bent je eigen programmadirecteur en je bepaalt zelf wat je kijkt. Meteen vier HDMI-ingangen zorgen ervoor dat je verschillende eindapparaten kunt aansluiten, van settopbox tot gameconsole. Via de ingebouwde triple tuner kijk je naar livetelevisie zonder extra hardware. Via wifi of ethernetkabel verbind je je UHD-televisie met het internet en heb je toegang tot apps, zoals de streamingdiensten Netflix en Amazon Prime Video. Met de geïntegreerde mediaplayer speel je eigen muziek, foto's en video's af. Dit is een thuisbioscoop met extra comfort!

  Kenmerken van de Medion X15522 Smart-TV:
  • 138,8 cm (55 inch) QLED Smart TV
  • HD drievoudige tuner, CI+, HDMI, USB, Bluetooth, HDR
  • HDR, Dolby Vision, Micro Dimming, MEMC, DTS Sound, Dolby Atmos, geïntegreerde Subwoofer
  • Klaar voor PVR, Netflix, Amazon Prime Video
  • Energie-efficiëntieklasse F

  Gewoon meer beleven
  Omdat bij een sterk beeld ook een sterk geluid hoort, biedt deze televisie geluid met DTS en Dolby Atmos voor een krachtige basweergave. Zo kun je je volledig in je favoriete content onderdompelen wanneer je maar wilt. De smart-tv is PVR-ready. Hierdoor is ook het opnemen van een tv-programma bijzonder eenvoudig.

  Smart TV - de nieuwe manier om televisie te kijken
  Meer dan alleen televisie: Dankzij de Smart TV-functie kan je vanuit je luie stoel gebruik maken van streaming services, games en apps. Van het actuele weer tot mediabibliotheken en nieuws, je kunt genieten van de hele internet wereld op je grote tv-scherm.

  QLED-Display
  QLED-technologie maakt gebruik van quantum dots om jou een indrukwekkend scherm met levendige kleuren te geven. De technologie maakt de weergave van deze TV bijzonder contrastrijk en zorgt voor een breder kleurenpalet dan bij klassieke schermen. Voor jou betekent dit meer detail, levendigere beelden en beter amusement.

  Dolby Vision home cinema zoals het hoort
  Biedt spectaculaire kleuren, adembenemende contrasten en een briljant, levendig beeld vol details. De Dolby-standaard zorgt ervoor dat je films en series precies zo worden afgespeeld als de filmmakers hebben bedoeld. Zo kun je echte bioscoopmomenten beleven in je eigen woonkamer!

  Meer details zichtbaar met Micro Dimming & MEMC
  Meer details, meer plezier
  Het beeld wordt dynamisch gestuurd door de zogenaamde microdimming. Het resultaat is fijne contrast, duidelijke details en gewoonweg meer plezier bij het bekijken van films, series of videogames.

  Altijd het volledige overzicht
  Meer plezier met MEMC! Deze afkorting staat voor Motion Estimation and Motion Compensation en zorgt voor een bijzonder vloeiende weergave, zelfs in snelle scènes.

  Levensechte contrasten met HDR10
  Dankzij het High Dynamic Range (HDR10) worden de kleuren en contrasten in een uitstekende kwaliteit weergegeven. Geniet van films en series die zo briljant zijn als nooit tevoren. Naast tal van online diensten zoals Amazon, Netflix en YouTube, ondersteunen Ultra-HD Blu-rays het afspelen van HDR.

  Amazon Prime aan boord
  Geniet van het beste entertainment met een druk op de knop. Dankzij de ondersteuning in deze Smart TV voor de Amazon Prime app heb je toegang tot de uitgebreide bibliotheek van Amazon Prime Video's met films en series (afzonderlijk abonnement vereist), rechtstreeks op je TV! Je hoeft geen ontvanger of computer aan te sluiten, alleen maar te streamen!

  Gebruik Netflix direct op de TV
  Bekijk films en series direct op je TV met behulp van Netflix-streamingdiensten. Het is zeer eenvoudig en er is geen extra ontvanger of computer nodig om aan te sluiten.

  De DTS HD-bioscoopervaring
  Alleen met het juiste geluid wordt de huiskamer echt een privé-bioscoop. DTS HD biedt de perfecte geluidsachtergrond om filmavonden om te zetten in een echte thuisbioscoopervaring.

  Bombastisch geluid met Dolby Atmos
  Dolby Atmos verbetert jouw thuisbioscoopervaring met een meeslepend gevoel alsof je midden in de actie zit en creëert op subtiele wijze een levensechte sfeer in rustigere scènes. Beleef films, series en games met geluid dat de hele kamer vult en jou vanuit alle richtingen bij de actie betrekt. Van de opwindende soundscape van een sportuitzending tot de stuwende muziek van de laatste Hollywood hits, een rijke bas en een briljante geluidskwaliteit vol details maken jouw home cinema perfect.

  379,00 379


  Titel: Medion X15522 - Smart TV - 138,8 cm - 55 inch - 4K
  Prijs: € 379,00
  Productcode: 9300000104897934


   

Entertainment op zijn best
Met deze UHD-smart-tv zie je gewoon meer want zijn QLED-technologie zorgt voor bijzonder levendige kleuren met een sterke helderheidswaarde. Zo beleef je jouw favoriete content op de grote beelddiagonaal van 55 inch (138,8....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top