0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dogbuttons® – PETIFY PREMIUM Praatknoppen - 4stuks • Dogbuttons® – PETIFY PREMIUM Praatknoppen - 4stuks – Praatknop – Hond – Opneembare Knoppen – Hond Praten – Hondentraining – Praatknoppen – Dog Button – Hondenknop – Huisdier – Honden Speelgoed Intel

  Dogbuttons® – PETIFY PREMIUM Praatknoppen - 4stuks Praten met je hond?! Dát kan met Dogbuttons! Door middel van de Dogbuttons kunt u op een leerzame en interactieve manier communiceren met uw hond. U zult zich verbazen over hoeveel plezier zowel u als uw hond beleven in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden in communicatie tussen u en uw hond. Onze Dogbuttons zijn gemakkelijk in op te nemen, waarbij u zelf kunt kiezen welk woord, zin en/of commando u toekent aan de knop. Vervolgens leert u uw hond dat het drukken op één van de Dogbuttons gepaard gaat met een daaropvolgende actie of beloning!


  Waarom Dogbuttons? De kleuren van de knoppen en symbolen zijn zorgvuldig geselecteerd zodat uw hond zo goed mogelijk onderscheid kan maken tussen de knoppen! Handleiding inbegrepen Premium kwaliteit 10 seconden opneemtijd per knop Knoppen zijn gemakkelijk te resetten 100% klantentevredenheid!
  ONTWIKKEL NÓG MEER GEHOORZAAMHEID, ENTHOUSIASME EN LIEFDE BIJ UW HOND! Onze trouwe viervoeters voelen zich gelukkig als wij ons ook zo voelen. Wanneer hun gedrag de oorzaak zijn van ons geluk, zal uw hond zich nóg enthousiaster en liefdevoller naar u opstellen. Daarnaast leert uw hond op een intelligente manier met u te communiceren. Uw hond leert door middel van de hondenknoppen u nog beter te gehoorzamen, omdat het leerproces door middel van Dogbuttons uw hond aantoont dat gehoorzaamheid dé oorzaak is voor beloningen en het tonen van affectie naar uw hond.

  Hoe de Dogbuttons te gebruiken? Kies een woord of zin waarvan u wilt dat uw hond met u kan communiceren. Enkele praktische suggesties zijn: eten, water, uitlaten/wandelen en spelen. Plaats de dogbuttons op een toegankelijke plek in uw huis waar u zicht heeft op het gebruik door uw hond. Train uw hond de link te leggen tussen het gebruiken van de dogbuttons en de daarop volgende actie. Hierbij is herhaling erg belangrijk. Bijvoorbeeld: Druk op de knop dat “eten” vlak voordat uw hond zijn eten ontvangt. Beloon uw hond bij het correct gebruiken van de dogbuttons. Zo zorgt u ervoor dat de hond het gebruik van de dogbuttons associeert met goed gedrag. Neem uw geduld en de tijd voor uw hond om knoppen te gebruiken en geniet van de interactie tussen u en uw hond! Bestel vandaag uw Dogbuttons en creëer een nog betere band met uw hond!

  35,95 35,95


  Titel: Dogbuttons® – PETIFY PREMIUM Praatknoppen - 4stuks
  Prijs: € 35,95
  Productcode: 9300000052853964


   

Praten met je hond?! Dát kan met Dogbuttons! Door middel van de Dogbuttons kunt u op een leerzame en interactieve manier communiceren met uw hond. U zult zich verbazen over hoeveel plezier zowel u als uw hond beleven in het ontwikkelen van nieuwe va....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top