Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Gologi draadloze camera op accu - Beveiligingscame • Gologi draadloze camera op accu - Beveiligingscamera - Met nachtzicht - WiFi camera - Security camera - Oplaadbaar - Nederlandstalige app - 32GB SD-kaart - Wit

  Gologi draadloze camera op accu - Beveiligingscame Met de draadloze Gologi Battery Camera houd je altijd een oogje in het zeil.

  Haarscherp beeld, nachtzicht, two-way audio, bewegingsdetectie; de Gologi beveiligingscamera heeft het allemaal. En dat zonder kabels of antennes! In combinatie met de groothoeklens houd jij elk hoekje van jouw huis of tuin nauwlettend in de gaten. Wordt er beweging waargenomen? Dan ontvang je direct een melding op je telefoon.

  De voordelen op een rijtje
  • Full HD resolutie
  • Draadloos
  • Bewegingsdetectie
  • IP66 Waterproof
  • Night vision
  • Ingebouwde WiFi
  • SD-kaart en optie voor cloudopslag
  • Met Nederlandse app

  Draadloze beveilingscamera
  Binnen of buiten een security camera ophangen; goed idee, maar vaak is het veel werk voor je de camera in gebruik kan nemen. Daarom is de Gologi Battery Camera voorzien van een interne accu en antenne, zodat jij niks hoeft af te stellen en de camera meteen in gebruik kan nemen. De interne batterij heeft bovendien een flink formaat. Zo kun je de camera tot wel 3 maanden lang gebruiken voor je weer naar de lader moet grijpen. Door de hoogwaardige camerasensor en groothoeklens mis je geen enkel detail.

  Vol slimme features
  Wil je nooit een moment missen? Schakel dan de bewegingsdetectie in. Hiermee volgt de camera automatisch bewegende personen en dieren in- en rondom jouw huis en tuin. Ook is het mogelijk een notificatie te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen, gewoon op je smartphone. Je hoeft je telefoon overigens niet altijd bij de hand te houden, want van elke beweging wordt automatisch een minuut aan materiaal opgenomen.

  Two-way audio
  Het klinkt als een mond vol, maar is enorm handig. Met two-way audio kun je vanaf jouw telefoon communiceren met de omgeving waarin de camera hangt, dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Zo kun je altijd aanwezig zijn, zonder dat je daadwerkelijk thuis bent.

  Veel opslagruimte
  Natuurlijk wil je alle beelden van jouw nieuwe aanwinst ook terug kunnen kijken. Deze kunnen op twee manieren worden opgeslagen. De Gologi camera wordt geleverd met een SD-kaart van 32 GB, waar je honderden uren aan materiaal op kwijt kunt. Wil je de camera-opnames liever altijd bij de hand hebben? Dan kun je kiezen voor online cloudopslag. Zo kun je de gemaakte beelden op elk moment van de dagterugkijken op jouw telefoon of tablet.

  In de verpakking
  • Gologi Battery Camera
  • Nederlandstalige handleiding
  • Oplaadkabel
  • Bevestigingsmateriaal

  89,95 89,95


  Titel: Gologi draadloze camera op accu - Beveiligingscame
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9300000133857415


   

Met de draadloze Gologi Battery Camera houd je altijd een oogje in het zeil.

Haarscherp beeld, nachtzicht, two-way audio, bewegingsdetectie; de Gologi beveiligingscamera heeft het allemaal. En dat zonder kabels of antennes! In combinatie met de g....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top