Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Starmars Telescoop - 375x Vergroting - Sterrenkijk • Starmars Telescoop - 375x Vergroting - Sterrenkijker Volwassenen / Gevorderden - Inclusief Statief en Draagtas - 50080

  Starmars Telescoop - 375x Vergroting - Sterrenkijk Heb jij altijd al het universum willen ontdekken? Vraag jij je wel eens af hoe de maan er van dichtbij uitziet? Of wil je juist de natuur bewonderen? De Starmars 9000 bied meerdere mogelijkheden en geeft je eindeloos ontdekkingsplezier! Wist je bijvoorbeeld dat Galileo de manen van Jupiter heeft ontdekt met een telescoop met vergroting 30x? De Starmars 9000 heeft een vergroting van tot wel 375x. Stel je voor welke mogelijkheden jij nu hebt! De Starmars 9000 bied je ongekende mogelijkheden om het universum te ontdekken. Naast het universum is de Starmars 9000 telescoop ook geschikt voor het bezichtigen van bijvoorbeeld de natuur, of objecten op verre afstand. De voordelen van de Starmars 9000 op een rijtje: 375x zoomfunctie met instelbare stappen Verstelbaar en lichtgewicht statief Geschikt voor meerdere observatie doeleinde Verbluffende helderheid door hoogwaardige 80 millimeter lens Inclusief op maat gemaakte smartphone houder Zeer eenvoudig te installeren en binnen 5 minuten opgezet Op maat gemaakte draagtas om eenvoudig en veilig de telescoop in op te kunnen bergen. Vergroting tot wel 375x Door de 10-, 25- en 4mm oculairs, en de 3x Barlow lens is het mogelijk om van 20x tot wel 375x te vergroten. De mogelijke vergrotingen bedragen: 20x, 50x, 60x, 125x, 150x en 375x. Dit is in tegenstelling tot andere telescopen extreem veel en hierdoor kun je jouw objecten tot in hoge nauwkeurigheid dichtbij brengen. Door de extreme vergroting kun je zelfs Saturnus en Jupiter bezichtigen!

  80 millimeter diameter lens

  Door de grotere diameter lens heeft deze telescoop meer lichtinval dan andere telescopen, wat ervoor zorgt dat de objecten nóg helderder en beter in beeld komen. Met de 80 mm lens ontvang je wel 78% meer licht dan een telescoop met een 60 mm lens. Wat een bijkomend voordeel van deze grote lens is, is dat er een breder gezichtsveld is waarmee objecten kunnen worden waargenomen. Andere telescopen hebben vaak een kleinere lens diameter waardoor het gezichtsveld beperkter is.

  Red dot finder scope

  Met de red dot finderscope is objecten en planeten in beeld brengen nog nooit zo eenvoudig geweest! Richt het rode laserlampje in de finderscope op het object wat jij wilt observeren, zet het doel vast en bekijk het object door de lens van de telescoop zelf. FMC coating De lenzen van de telescoop zijn allemaal met een speciale FMC coating geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat objecten met een verhoogde helderheid en transmissie in beeld kunnen worden gebracht. Statief Het roestvrijstalen statief is in hoogte van 63 tot 138 centimeter in te stellen. Hierdoor kun je er zowel bij gaan zitten als staan en is deze telescoop geschikt voor alle lengtes. Door het roestvrijstalen design heeft het statief een sterker draagvermogen en een lange levensduur. Daarnaast is het statief 360 graden draaibaar en 180 graden verticaal kantelbaar, hierdoor kunnen objecten moeiteloos in beeld gebracht worden. Ook kan de stand makkelijk vastgezet worden. Dit komt door de schaal die in het statief is ingebouwd. Hierdoor hoef je nooit een object uit beeld te verliezen en kun je hem altijd makkelijk terugvinden. De puntige onderkant zorgt ervoor dat het statief makkelijk in drassige omstandigheden in de grond geprikt kan worden. Dit alles in combinatie met de verstevigde vormgeving van het statief maakt dat dit het beste allround statief op de markt is. Snel opgezet Er zijn weinig dingen zo irritant als systemen die lastig op te zetten zijn en veel tijd kosten. Daarom gebruikt de Starmars 9000 een slim design waardoor je binnen 5 minuten de telescoop compleet in elkaar gezet hebt. Handige reistas Een telescoop is natuurlijk prachtig om thuis te hebben staan, maar vaak wil je juist een stukje reizen om op de mooiste plekken te komen. Het is in de astronomie namelijk enorm belangrijk om een heldere, rustige en licht vrije atmosfeer te hebben. Daarom is het vaak lonend om op pad te gaan met de telescoop om zo de beste waarnemingen te krijgen. Met de handige reistas die mee word geleverd kun je de telescoop en alle toebehoren veilig vervoeren naar een andere locatie. Smartphonehouder Sommige beelden wil je het liefst delen met anderen. Daarom kan je door middel van de bijgevoegde smartphone houder foto’s maken van alles dat je observeert. Bevestig de houder aan het oculair, en je smartphone aan de houder. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones tot een breedte van 8,5 centimeter. Door de smartphone houder te gebruiken kan je al je waarnemingen delen met de wereld. Loop jij ergens tegen aan of ervaar je een probleem? Wij kijken graag samen met je mee en zoeken een gepaste oplossing! Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op al uw vragen.

  229,95 229,95


  Titel: Starmars Telescoop - 375x Vergroting - Sterrenkijk
  Prijs: € 229,95
  Productcode: 9300000070898228


   

Heb jij altijd al het universum willen ontdekken? Vraag jij je wel eens af hoe de maan er van dichtbij uitziet? Of wil je juist de natuur bewonderen? De Starmars 9000 bied meerdere mogelijkheden en geeft je eindeloos ontdekkingsplezier! Wist je bijv....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top