0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kunstkerstboom Washington 180cm met 250x LED + Sma


 • Kunstkerstboom Washington 180cm met 250x LED + Sma
  Kunstkerstboom Washington 180cm met 250x LED + Sma Productkenmerken Hoogwaardig PVC materiaal Scharnierconstructie Mix van PE en hoogwaardig PVC materiaal Eenvoudig op te zetten Brandwerend behandeld (NEN 71-2) Incl. stalen voet Duidelijke beschrijving Stevige opbergdoos Breed model Exclusief model: zeer gedetailleerd Smart Adapter Productomschrijving Algehele Informatie:
  De kunstkerstboom Washington Promo met Smart Warm LED verlichting is een topkwaliteit kunstkerstboom voor een scherpe prijs en wordt verlicht met geintegreerd Smart warm LED lampjes. Deze kunstkerstboom is snel en gemakkelijk op te zetten. De Washington kunstkerstboom met Smart warm LED lampjes is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en door de sterke takken kan er gemakkelijk veel versiering in worden gehangen. Constructie:
  Deze kunstkerstboom wordt aangesloten met een voetschakelaar. De Smart warm LED lampjes zijn mooi verdeeld over de gehele boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken.

  De scharnierconstructie maakt de kunstkerstboom Washington met Smart warm LED verlichting eenvoudig op te zetten. De kunstkerstboom bestaat uit 3 delen; de top, een middengedeelte en de onderkant. De takken zitten al vast aan de stam en hoeft u niet stuk voor stuk in te steken. Smart Adapter: The Royal Christmas Smart Adapter, waarmee de warm LED verlichting te bedienen is door middel van de Royal Christmas app. De app is beschikbaar voor zowel Android en iOS. De volgende functies zijn o.a. mogelijk: verlichting dimmen, verlichting aan / uit, instellen van timer(s) per dag, de helderheid van de LED verlichting, knipperen van de LED verlichting, seqentieel verlichten zoals met Slow-Fade & Slow Glo. Luxe Opbergdoos:
  Deze kunstboom wordt geleverd in een stevige luxe opbergdoos waarin u de boom na de feestdagen weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgende jaar. Brandveiligheidseisen:
  Uiteraard voldoet deze vol uitziende kunststof kerstboom pvc aan de gestelde veiligheidseisen en normen (NEN 71-2).

  Detailfoto's:
  Bekijk hieronder de detailfoto’s van de Washington met Smart warm LED verlichting om nog een betere indruk van deze mooie Washington Smart Warm LED kunstkerstboom te krijgen.

  Technische informatie:
  - Warm LED verlichting: 50 Lichtjes = 1 Watt / 100 Lichtjes = 2 Watt.
  - Snoer lengte van boom tot stekker = 1,5 meter.
  - Tijdsindicatie opbouw boom: 15 – 25 min. Belangrijk! Deze boom dient uitgevouwen te worden. Pas dan krijgt u het resultaat zoals op de foto's staat afgebeeld.

  104,95


  Titel: Kunstkerstboom Washington 180cm met 250x LED + Sma
  Prijs: € 104,95
  Productcode: 9200000069013068


   

Productkenmerken Hoogwaardig PVC materiaal Scharnierconstructie Mix van PE en hoogwaardig PVC materiaal Eenvoudig op te zetten Brandwerend behandeld (NEN 71-2) Incl. stalen voet Duidelijke beschrijving Stevige opbergdoos Breed model Exclusief mode....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top