Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Harry Potter - Complete 8-Film Collection (Special


 • Harry Potter - Complete 8-Film Collection (Special
  Harry Potter - Complete 8-Film Collection (Special Dit is de Harry Potter - Complete 8-Film Collection, de complete boxset met alle acht delen uit de legendarische filmreeks. De special edition heeft een hele mooie luxe hardcover verpakking. De verpakking is in een boekvorm gemaakt met vijf hardcover bladzijden waar de dvd's in zijn gestoken. Zeer geschikt voor de echte verzamelaars en/of echte fans. Zie ook de afbeeldingen op deze productpagina. Bij gesproken taal zowel keuze uit Engels als Nederlands.


  Start hier je zoektocht naar alles over J.K. Rowlings Wizarding World. We hebben onder andere boeken, films, speelgoed en merchandise. Duik nu in de verhalen van Harry Potter en Newt Scamander:


  DEEL 1: Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone)

  Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

  DEEL 2: Harry Potter en de Geheime Kamer (Harry Potter and the Chamber of Secrets)

  Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

  DEEL 3: Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)

  Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.

  DEEL 4: Harry Potter en de Vuurbeker (Harry Potter and the Goblet of Fire)

  Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.

  DEEL 5: Harry Potter en de Orde van de Feniks (Harry Potter and the Order of the Phoenix)

  Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.

  DEEL 6: Harry Potter en de Halfbloed Prins (Harry Potter and the Half-Blood Prince)

  Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.

  DEEL 7: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows part I)

  Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.

  DEEL 8: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows part II)

  In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

  Ondertiteling:

  Dvd: Nederlands
  Blu-ray: Nederlands, Frans, Engels, Duits

  Bonusmateriaal:

  - Speciale boekuitgave van de Harry Potter DVD collectie

  38,99


  Titel: Harry Potter - Complete 8-Film Collection (Special
  Prijs: € 38,99
  Productcode: 9200000059327867


   

Dit is de Harry Potter - Complete 8-Film Collection, de complete boxset met alle acht delen uit de legendarische filmreeks. De special edition heeft een hele mooie luxe hardcover verpakking. De verpakking is in een boekvorm gemaakt met vijf hardcover....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top