Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Saveyourgass™ Super Smart GW01 - Smart Olieradiato • Saveyourgass™ Super Smart GW01 - Smart Olieradiator - 2500W - Oliegevulde Radiator - Kachel - Olieradiator - Via de App bedienbaar - Zwart - Verwarmingsribben

  Saveyourgass™ Super Smart GW01 - Smart Olieradiato Met de Super Smart Elektrische Radiator van GE-POWER™ heb je het nooit meer koud! Een slimme thermostaat detecteert de omgevingstemperatuur en past vervolgens het vermogen aan om de door u ingestelde binnentemperatuur te handhaven voor ultieme energiebesparingen.2500W vermogen, 11 radiatoren, snelle, uniforme en efficiënte warmteafvoer, geschikt voor een kamer van 25㎡. De temperatuur kan ook worden aangepast van 5-50°C om aan uw warmtebehoefte te voldoen.

  LED-aanraakscherm en WiFi-bediening: Het eigentijdse ontwerp is strak en elegant zonder zichtbare knoppen voor eenvoudige reiniging en het display wordt rustgevend verlicht en is gemakkelijk af te lezen door middel van het LED-scherm. Waar je ook bent, je kunt alle functies van deze radiator op afstand bedienen met de GE-POWER™-app op je telefoon. Bovendien kunt u via de app een weekschema maken, zodat u kunt plannen dat de radiatoren naar behoefte aan en uit gaan.

  De 3 verschillende modussen: COMFORTMODUS : In de comfortmodus werkt de kachel op het volle vermogen van 2500 watt

  ANTI-VORST MODUS : Deze modus is speciaal ontworpen om bevriezing te voorkomen. Wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan 5°, begint het apparaat te werken. Als de omgevingstemperatuur boven de 7° komt, schakelt het apparaat automatisch uit.

  ECO-MODUS : In deze modus werkt de kachel op de helft van zijn maximale vermogen. Heeft de heater een vol vermogen van 2500W, dan draait hij in Eco-modus op 1225W.

  24-uurs Timer: De GE-POWER™ Warm Smart Radiator verwarmt geruisloos kamers voor woonkamers, slaapkamers, kantoren en meer. De ingebouwde 24-uurs timer stel je in stappen van 1 uur in. Je kunt niet alleen de automatische inschakeltijd instellen, maar ook de automatische inschakeltijd wanneer de radiator op stand-by staat. Veilig en gemakkelijk te verplaatsen:

  De Warm Smart radiator is uitgerust met lichtgewicht zwenkwielen, die gemakkelijk te verplaatsen is en in elke hoek van de kamer kan worden geplaatst zonder al te veel ruimte in te nemen. Deze radiator is voorzien van kantelbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en een kinderslotfunctie. Zodra de radiator naar de vloer kantelt of abnormaal oververhit raakt, wordt hij automatisch uitgeschakeld om brandgevaar te voorkomen. Houd + en - 3 seconden ingedrukt om het kinderslot in of uit te schakelen. Technische specificaties: Kantelbeveiliging Geintegreerde timer Kamertemperatuurvoeler 5-30 °C - Met afstandsbediening Kinderslot touch bedieningspaneel 24uurs - timer 3 verschillende modusinstellingen - weekmodus voor gerichte instelling Dubbele oververhittingsbeveiliging WiFi & APP-bediening Zeer energiebesparend door kortsluiting 11 verwarmingselementen 3 niveaus van instelbare schermhelderheid

  139,95 139,95


  Titel: Saveyourgass™ Super Smart GW01 - Smart Olieradiato
  Prijs: € 139,95
  Productcode: 9300000138862662


   

Met de Super Smart Elektrische Radiator van GE-POWER™ heb je het nooit meer koud! Een slimme thermostaat detecteert de omgevingstemperatuur en past vervolgens het vermogen aan om de door u ingestelde binnentemperatuur te handhaven voor ultieme ene....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top