Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Infrarood Kachel, Terrasverwarmer (Dysis Carbon )


 • Infrarood Kachel, Terrasverwarmer (Dysis Carbon )
  Infrarood Kachel, Terrasverwarmer (Dysis Carbon ) De Carbon Infrarood Straalkachel is een elektrische kachel met een infrarood warmteafgifte van 2000 watt. Deze kachel is geschikt voor gebruik in een scala van omgevingen, van terrassen, buitenruimtes, balkons, tot binnen- en buitenruimtes. De infraroodquartz kachel heeft 4 verwarmingsstanden, variërend van 800 tot 2000 watt, waardoor u de juiste hoeveelheid warmte kunt kiezen voor uw specifieke ruimte.

  De Carbon Infrarood Straalkachel maakt gebruik van infrarood-carbon verwarmingstechnologie, die tot 90% van de elektrische energie omzet in behaaglijke warmte. Dankzij de infraroodtechnologie wordt de omgevingslucht niet verwarmd, maar wordt de warmte rechtstreeks op de verlichte persoon geprojecteerd. Dit maakt de kachel ideaal voor gebruik in de winter, wanneer u wilt genieten van zonnige temperaturen in huis, ook als het buiten koud is.

  De straalkachel is uitgerust met een aantal handige functies, zoals een afstandsbediening, digitale slaaptimerfunctie, digitale thermostaat, omvalbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en een LCD-display. De kachel heeft afmetingen van 92,5 x 39 x 29,5 cm en is gemaakt van een metalen behuizing met beschermrooster. De kachel is gecertificeerd volgens CE, IP20 en RoHS en heeft een verwarmingsoppervlakte van ongeveer 20 m².

  Met een garantie van 2 jaar, biedt deze stijlvolle en krachtige infraroodstraler tal van toepassingsmogelijkheden. De gerichte infraroodstraling verwarmt het lichaam direct en efficiënt. De straalkachel is ideaal voor gebruik op terras, serre, kelder, garage, balkon, werkplaats, garage en camping.

  Meer informatie & bestellen


   

De Carbon Infrarood Straalkachel is een elektrische kachel met een infrarood warmteafgifte van 2000 watt. Deze kachel is geschikt voor gebruik in een scala van omgevingen, van terrassen, buitenruimtes, balkons, tot binnen- en buitenruimtes. De infrar....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top