Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Elektrische ventilator kachel (Oneiro's Originele™ • Elektrische ventilator kachel (Oneiro's Originele™ 2.0)

  Elektrische ventilator kachel (Oneiro's Originele™ De Oneiro Originele™ 2.0 Elektrische Ventilator Kachel WIT 2000W is een slimme en betaalbare oplossing voor het verwarmen van uw huis. Met stijgende energieprijzen is het belangrijk om alternatieven te overwegen die net zo efficiënt zijn als gas, maar veel goedkoper zijn. De Oneiro elektrische kachel biedt deze oplossing met een vermogenscapaciteit van 2000 watt en twee verwarmingsstanden (1200W en 2000W) die uw kamer snel en efficiënt kunnen verwarmen.

  De kachel is compact, duurzaam en veilig in gebruik. Het is uitgerust met een omvalbeveiliging, waardoor de ventilatorkachel meteen uitgaat als hij omvalt. Ook is er een oververhittingsbeveiliging aanwezig, zodat de kachel automatisch uitgaat als hij te warm dreigt te worden. Hierdoor kunt u gerust zijn dat u veilig en efficiënt verwarmt.

  Een groot voordeel van de Oneiro elektrische kachel is dat het energiezuinig en milieuvriendelijk is. Hiermee krijgt u dezelfde warmte voor een lagere prijs, ideaal! Dankzij de twee verwarmingsstanden, is de kachel eenvoudig te gebruiken en kan het aangepast worden aan uw specifieke verwarmingsbehoeften. Bovendien is de kachel makkelijk te verplaatsen, zodat u hem overal in uw huis kunt gebruiken.

  In samenvatting, de Oneiro Originele™ 2.0 Elektrische Ventilator Kachel WIT 2000W is een slimme, veilige en betaalbare oplossing voor het verwarmen van uw huis. Het biedt efficiënte verwarming voor een lagere prijs, is eenvoudig te gebruiken en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor het verwarmen van kamers tot 25 m².

  Meer informatie & bestellen


   

De Oneiro Originele™ 2.0 Elektrische Ventilator Kachel WIT 2000W is een slimme en betaalbare oplossing voor het verwarmen van uw huis. Met stijgende energieprijzen is het belangrijk om alternatieven te overwegen die net zo efficiënt zijn als gas, maa....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top