Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Elektrische Convector Kachel (Suntec) met Schoorst • Elektrische Convector Kachel (Suntec) met Schoorsteen Simulatie

  Elektrische Convector Kachel (Suntec) met Schoorst De elektrische convector kachel van Suntec is een slimme oplossing voor het verwarmen van je woning zonder de hoge gasrekening. Met een verwarmingsvermogen van 2000 watt en een instelbare temperatuur van 15ºC tot 35ºC graden, is de kachel perfect voor ruimtes tot 25 m2. De geïntegreerde stoffilter zorgt voor een schone en hygiënische ruimte, terwijl de DC-motor vrijwel geruisloos werkt.

  Het installatieproces is snel en eenvoudig, met een langwerpig en ruimtebesparend design dat gemakkelijk in elke woning past. De elektronische display biedt een gebruiksvriendelijke bediening, waarbij je de gewenste temperatuur kunt instellen en een slimme timer kunt gebruiken. De kantelbeveiliging en dubbele beveiliging tegen oververhitting zorgen voor veilig en verantwoord gebruik.

  De convector kachel heeft een oscillatie van 80 graden, die zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte. Daarnaast heeft de kachel een energiebesparende ECO-modus die elektriciteit omzet in warmte voor een lager verbruik en hoger rendement.

  Als je op zoek bent naar een efficiënte en veilige manier om je woning te verwarmen zonder de hoge gasrekening, is de elektrische convector kachel van Suntec een geweldige keuze. Bestel direct en geniet van warme en prettige wintermaanden!

  Meer informatie & bestellen


   

De elektrische convector kachel van Suntec is een slimme oplossing voor het verwarmen van je woning zonder de hoge gasrekening. Met een verwarmingsvermogen van 2000 watt en een instelbare temperatuur van 15ºC tot 35ºC graden, is de kachel perfect voo....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top