Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Elektrische Warmtedeken xxl (Meisterhome) - Bovend • Elektrische Warmtedeken xxl (Meisterhome) - Bovendeken

  Elektrische Warmtedeken xxl (Meisterhome) - Bovend De Meisterhome® xxl Elektrische Warmtedeken is de perfecte oplossing voor de koude herfst en winterdagen. Met een vermogen van 120W is de deken snel op temperatuur om je op te warmen en is zuinig in gebruik. De deken is uitgerust met drie warmtestanden, die eenvoudig in te stellen zijn via het bedieningspaneel met LED-verlichte scherm. De temperatuur kan worden ingesteld tussen 30+/-5 .....40+/-5...en 45+/-5.° C. De deken is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en schakelt automatisch uit na 180 minuten.

  Het extra zachte en ademende coral fleece materiaal voelt heerlijk aan op de huid en is perfect voor de meeste interieurs. De deken is geschikt voor handwas met water (maximaal 30℃) en wasmiddel, maar we raden af om de deken in de wasmachine, stoomreiniging of droger te reinigen om schade aan de inwendige verwarmingsdraad te voorkomen.

  Met afmetingen van 180 x 130 cm is de deken geschikt voor één persoon en ideaal voor in bed of op de bank. Na gebruik is het raadzaam om de deken de tijd te geven om af te koelen voordat deze opgeborgen wordt. Als de deken lange tijd niet gebruikt wordt, is het raadzaam om deze in de originele verpakking op een droge plaats op te bergen.

  De verpakking bevat een warmtedeken, een bedieningspaneel en een handleiding. De Meisterhome® xxl Elektrische Warmtedeken is voorzien van een TÜV-SUD GS CE certificaat.

  Meer informatie & bestellen


   

De Meisterhome® xxl Elektrische Warmtedeken is de perfecte oplossing voor de koude herfst en winterdagen. Met een vermogen van 120W is de deken snel op temperatuur om je op te warmen en is zuinig in gebruik. De deken is uitgerust met drie warmtestand....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top