Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Elektrische Deken (Iso trade) - Elektrische Bovend


 • Elektrische Deken (Iso trade) - Elektrische Bovend
  Elektrische Deken (Iso trade) - Elektrische Bovend De Malatec elektrische knuffeldeken is de perfecte oplossing voor degenen die het koud hebben tijdens de herfst- en wintermaanden. Met een afmeting van 180x130cm is deze deken groot genoeg voor twee personen om te gebruiken. De 2 meter lange kabel zorgt ervoor dat het elektrische deken gemakkelijk zonder verlengsnoer op een stroombron aangesloten kan worden. De afstandsbediening maakt het gemakkelijk om de perfecte temperatuur en verwarmingstijd in te stellen, met maximaal 6 verwarmingsregelaars.

  Het elektrische deken is niet alleen een ideale manier om snel op te warmen, maar het kan ook helpen bij het verlichten van symptomen van verkoudheid en pijn van verschillende oorsprong, waaronder reumatische pijn, neuralgie en spierpijn. Het aangenaam aanvoelende materiaal van flanel aan beide zijden en polyester aan de binnenkant maakt het populair bij iedereen.

  Het elektrische deken is gemakkelijk schoon te maken, door gewoon de controller los te koppelen en het te wassen op een temperatuur van 30 ° C of minder. Met een ingebouwde thermostaat, zorgt de deken ervoor dat hij niet alleen snel opwarmt, maar ook niet oververhit als hij lange tijd onbeheerd wordt gelaten. Dit is een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand anders, met een garantie van 1 jaar.

  Meer informatie & bestellen


   

De Malatec elektrische knuffeldeken is de perfecte oplossing voor degenen die het koud hebben tijdens de herfst- en wintermaanden. Met een afmeting van 180x130cm is deze deken groot genoeg voor twee personen om te gebruiken. De 2 meter lange kabel zo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top