Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

VOLCAN Stormparaplu Opvouwbaar - Stormparaplu's - • VOLCAN Stormparaplu Opvouwbaar - Stormparaplu's - Inklapbaar - Ø 105 cm - Windproof tot 100km p/u - Grote Paraplu - Automatisch - Zwart

  VOLCAN Stormparaplu Opvouwbaar - Stormparaplu's - Loop kurkdroog in stortbuien en windvlagen tot wel 100 km/h. Deze Volcan stormparaplu is compact, lichtgewicht en beschermt je tegen hevige regenval. De speciale winddoorlatende dubbele laag zorgt voor minder weerstand bij grote windvlagen. De paraplu is automatisch te openen en opvouwbaar via de handige knop op het handvat.

  Compacte en windbestendige paraplu
  Je kent het wel. Het regent en waait buiten en je wilt je paraplu meenemen. Maar je weet zeker dat je paraplu de storm niet overleeft. Bovendien is voor de middag droog weer voorspelt en heb je geen zin je paraplu mee te slepen. Dan toch maar even snel door de regen rennen. Maar wat als het anders kan? Een compacte en windbestendige paraplu die elke windvlaag van 100 km/h overleeft? Met de ultra-compacte Volcan Dubbel-Laags Stormparaplu is dat mogelijk!

  Automatisch openen en sluiten
  Met een druk op de knop open je de stevige paraplu automatisch. Je stapt het noodweer in. De sterke teflon laag zorgt ervoor dat je haar en kleding droog blijft. De unieke dubbele laag met opening laat de storm door zodat er amper kracht op jouw paraplu komt te staan. De krachten die overblijven worden tegengehouden door het ultra-sterke glasvezel frame in combinatie met roestvrij staal. Zodra de lucht weer opentrekt klap je stormparaplu automatisch in met een simpele druk op de knop. Bewaar de paraplu in je handtas en vanwege de lichtgewicht materialen voel je nauwelijks gewicht.

  Voordelen Volcan stormparaplu
  ✅ Compacte paraplu
  ✅ Volledig automatisch
  ✅ Windvlagen tot 100km/h
  ✅ 8 glasvezel baleinen
  ✅ Zeer waterbestendig Stevige constructie
  Deze stormparaplu is gemaakt met maar liefst 8 versterkte glasvezel baleinen die licht buigen om krachtige windstoten te overleven zonder binnenstebuiten te keren. De Teflon stof garandeert geweldige bescherming en droogheid in zelfs de hevigste zomerse buien. Het rubberen en slipbestendige handvat zorgt ervoor dat je een perfecte grip op je paraplu hebt tijdens de zware regen.

  Specificaties
  ✔ Merk: Volcan
  ✔ Kleur: Zwart
  ✔ Aantal baleinen: 8
  ✔ Automatisch openen en sluiten: ja
  ✔ Frame: Glasvezel
  ✔ Stof: 210T teflon

  25,95 25,95


  Titel: VOLCAN Stormparaplu Opvouwbaar - Stormparaplu's -
  Prijs: € 25,95
  Productcode: 9200000109524031


   

Loop kurkdroog in stortbuien en windvlagen tot wel 100 km/h. Deze Volcan stormparaplu is compact, lichtgewicht en beschermt je tegen hevige regenval. De speciale winddoorlatende dubbele laag zorgt voor minder weerstand bij grote windvlagen. De parap....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top