AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LEGO City Elektrische sportwagen Bouwset - 60383 • LEGO City Elektrische sportwagen Bouwset - 60383

  LEGO City Elektrische sportwagen Bouwset - 60383 Kinderen die van raceauto's en andere voertuigen houden, zullen helemaal weg zijn van deze LEGO City Elektrische sportwagen (60383). Met deze coole set met constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 5 jaar racen naar een hoger niveau tillen.

  De LEGO raceauto heeft een futuristisch ontwerp met neongele details, coole wielen en een grote achterspoiler. Bij de speelset zit ook een speelgoedoplaadpunt en een minifiguur van een racecoureur, voor leuke rollenspellen. Met de eenvoudige gedrukte instructies met afbeeldingen en digitale instructies in de LEGO Builder app kunnen kinderen vol vertrouwen aan de slag met het bouwen van de speelgoedauto. Ze kunnen de LEGO Builder app gebruiken om het raceauto model van alle kanten te bekijken en erop in te zoomen terwijl ze het bouwen.

  Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken; met speelgoedauto's die er realistisch uit zien, en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Verras kinderen vanaf 5 jaar met dit leuke cadeau voor hun verjaardag, een feestdag of een andere speciale gelegenheid.

  Afmetingen: ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.
  Bevat 95 onderdelen. Eigenschappen Kinderen kunnen het plezier van racen naar een hoger niveau tillen met deze futuristische LEGO City Elektrische sportwagen, compleet met een speelgoedoplaadpunt en een minifiguur van een coureur De bouwbare elektrische speelgoedauto voor kinderen bevat ontelbaar veel boeiende details, zoals de achterspoiler, coole wielen en een opvallend neongeel ontwerp Kinderen kunnen de cabine van de raceauto openen om de minifiguur achter het stuur te plaatsen, de 'zonnepanelen' op het oplaadpunt verstellen en de kabel aansluiten op de auto om hem klaar te maken voor de race Batterijen zijn niet nodig; deze speelgoedauto wordt aangedreven door de fantasie van kinderen - met behulp van een gedrukte handleiding en digitale bouwinstructies kunnen kinderen vol vertrouwen beginnen aan het bouwen van de modelauto Deze LEGO City speelgoed raceauto set is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid, voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op raceauto's, voertuigen en bouwspeelgoed

  12,48 12,48


  Titel: LEGO City Elektrische sportwagen Bouwset - 60383
  Prijs: € 12,48
  Productcode: 9300000131756612


   

Kinderen die van raceauto's en andere voertuigen houden, zullen helemaal weg zijn van deze LEGO City Elektrische sportwagen (60383). Met deze coole set met constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 5 jaar racen naar een hoger niveau tillen.

De L....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top