Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Valentyn Silvestrov: The Messenger • Valentyn Silvestrov: The Messenger

  Valentyn Silvestrov: The Messenger Een aantal jaren geleden speelde pianiste Diana Ketler de compositie ‘The Messenger’ van Valentyn Silvestrov op het Stiftfestival van Daniel Rowland. Rowland was diep geraakt door de muziek: “Ik had het gevoel alsof we verbonden waren met de geest van Mozart en Schubert. Ik werd meteen geraakt door deze ontroerende, tedere en magische muziek”. De tijdloze mysterieuze melodieën van Silvestrov zijn troostend en vol nostalgie, vaak amper een fluistering.

  Een paar jaar later in 2021 nodigde Daniel Rowland de vooraanstaande Oekraïense pianist Borys Fedorov uit om ‘The Messenger’ op de 17e editie van het Stiftfestival te spelen in een programma met werken van Mozart, Schnittke en Pärt. Zowel Alfred Schnittke als Arvo Pärt refereerde naar de Oekraïense Valentyn Silvestrov als "één van de grootste componisten van onze tijd". Niet lang na dit concert zou Fedorov zijn leslokaal van het Kiev Conservatorium moeten verlaten om de allerlaatste KLM-vlucht naar Amsterdam te halen, waar hij zich aan de vooravond van de Russische invasie herenigde met zijn dochter, pianiste Anna Fedorova.

  Dit album is een eerbetoon aan een unieke muzikale stem en een diepe buiging voor Rowlands Oekraïense vrienden. Naast Valentyn Silvestrovs werken voor solo piano en zijn composities voor viool en piano is de compositie ‘Epitaphium’ voor viool, cello en piano te horen met de celliste Maja Bogdanović.

  25,95 25,95


  Titel: Valentyn Silvestrov: The Messenger
  Prijs: € 25,95
  Productcode: 9300000125977656


   

Een aantal jaren geleden speelde pianiste Diana Ketler de compositie ‘The Messenger’ van Valentyn Silvestrov op het Stiftfestival van Daniel Rowland. Rowland was diep geraakt door de muziek: “Ik had het gevoel alsof we verbonden waren met de geest va....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top