Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Forspoken - PS5 • Forspoken - PS5

  Forspoken - PS5 Dit is Forspoken voor de PlayStation 5. Forspoken gaat over Frey, een jonge New Yorkse die naar het mooie maar wrede land Athia gebracht wordt. In deze bloedstollende RPG moet Frey haar nieuwe magische vaardigheden gebruiken om door uitgestrekte landschappen te trekken, monsters te bestrijden en thuis te komen.

  Het verhaal
  Frey Holland wordt op mysterieuze wijze vervoerd vanuit New York City en komt terecht in het adembenemende land Athia. Een magische armband is op onverklaarbare wijze om haar arm gewikkeld en Frey ontdekt het vermogen om krachtige spreuken uit te spreken en magie te gebruiken om de uitgestrekte landschappen van Athia te doorkruisen. Frey noemt haar nieuwe gouden metgezel "Cuff" en gaat op weg om een ​​weg naar huis te vinden.

  Spelkenmerken van Forspoken voor de PS5 The Odyssey of a Reluctant Hero – Leid Frey op een onvergetelijke reis in haar zoektocht naar een weg naar huis nadat ze op mysterieuze wijze is getransporteerd naar een oud, fantastisch land. Ontrafel de mysteries van Athia terwijl Frey door de rampzalige Break reist en ontdekt hoe ze een immense kracht kan hanteren. Een mooie en wrede open wereld - Verken de uitgestrekte rijken van Athia, een opvallend land met opmerkelijke vergezichten en buitenaardse wezens die tot leven worden gebracht door verbluffende graphics en geavanceerde technologie. Waag je diep in corrupte gebieden waar een mysterieuze duisternis alles verontreinigt wat het aanraakt. Intuïtieve, door magie versterkte parcours – Beklim muren, spring door canyons, spring van duizelingwekkende hoogten en raas door uitgestrekte landschappen. Frey's unieke vaardigheden stellen haar in staat om met gemak de open wereld te doorkruisen. Aanpasbaar arsenaal aan spreuken - In Forspoken neem je het op tegen verwrongen monsters in magische gevechten met een breed scala aan krachtige vaardigheden voor verschillende speelstijlen - van snel en opwindend tot strategisch en methodisch.

  39,99 39,99


  Titel: Forspoken - PS5
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000004211653


   

Dit is Forspoken voor de PlayStation 5. Forspoken gaat over Frey, een jonge New Yorkse die naar het mooie maar wrede land Athia gebracht wordt. In deze bloedstollende RPG moet Frey haar nieuwe magische vaardigheden gebruiken om door uitgestrekte lan....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top