Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sanbo T31 Pro Kindercamera - Roze / Wit - Incl. 32 • Sanbo T31 Pro Kindercamera - Roze / Wit - Incl. 32Gb Sd-Kaart en Reader – Fototoestel Kinderen – Vloggen - Speelcamera

  Sanbo T31 Pro Kindercamera - Roze / Wit - Incl. 32 Bent u opzoek naar een leuk cadeau voor uw kind? Of vindt u dat uw kind nog niet klaar is voor een smartphone, maar wel gestimuleerd dient te worden op het gebied van creativiteit en leervermogen? Dan is de Sanbo Kindercamera perfect geschikt voor u! Met deze handige kindercamera kan uw kind op spelende wijze zijn/haar creatieve en sociale eigenschappen ontwikkelen, door middel van het maken van ontelbaar veel foto's!

  Speciaal ontworpen voor uw kind!
  De Sanbo kindercamera is gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat uw kind direct met het apparaat kan spelen! Het apparaat betreft een plug-and-play model, waarbij u de kindercamera enkel dient aan te zetten en de bijgeleverde Micro SD-Kaart geplaatst dient te worden. Verder is het apparaat stoot- en schokbestendig! Wij begrijpen natuurlijk dat uw kind onzorgvuldig om kan gaan met het apparaat en daarom is de camera gemaakt van sterk materiaal, in combinatie met een siliconen hoes. Zo is het geen enkel probleem wanneer u kind de camera laat vallen! Tot slot is er een gratis Sanbo veiligheidsriempje toegevoegd, zodat uw kind de camera om zijn/haar nek kan hangen! Ook wordt er een leuke gratis opberg rugzakje bijgeleverd, zodat uw kind bij dagjes weg de camera niet de hele dag hoeft vast te houden!

  Functies van de Camera
  De camera beschikt over een levendige 1080p lens, waarmee uw kind de leukste en scherpste foto's kan schieten. Met de bijgeleverde SD-Kaart van 32 GB, kan uw kind + 5000 foto's maken met een kwaliteit van 1080p! De foto's kunnen vervolgens met de bijgeleverde USB-Stick overgezet worden naar uw computer. Met de kindercamera kan uw kind ook video's maken! Verder beschikt de camera over een extra frontlens, waarmee uw kind ook selfies kan maken. De foto's kunnen verrijkt worden met allerlei leuke filters en leuke kleurtjes. Tot slot kunnen er ook klassieke spelletjes gespeeld worden op het apparaat, zo hoeft uw kind zich nooit te vervelen! Alle functies op een rijtje: Maken en opslaan van Foto’s Maken en opslaan Video’s Klassieke spelletjes Frontcamera voor selfies Afwisseling in verschillende kleuren en filters Ingebouwde Timer Stimuleer uw kind!
  Wist u dat de creatieve ontwikkeling van uw kind in de eerste levensjaren (2-10 jaar) cruciaal zijn? Uw kind ontwikkeld naast creatieve eigenschappen, ook sociale- en leergierige eigenaschappen. Door het gebruik van de camera van Sanbo en alle mogelijke functies, wordt uw kind gestimuleerd om naar buiten te gaan, te socialiseren met andere kinderen en zijn/haar creatieve kant te ontdekken! Daarnaast zorgen de spelletjes voor een verbetering van uw kind zijn denkvermogen! U blij en uw kind blij.

  Inhoud:
  De Sanbo kindercamera wordt geleverd met een hoop leuke extra's voor uw kind!
  1 x T-31 Kindercamera
  1 x Sanbo Oplader
  1 x Gratis Siliconen beschermhoes
  1 x Gratis Sanbo koort
  1 x Gratis MICRO SD-Kaart 32GB
  1 x Gratis Sanbo Rugzak
  1 x Gratis USB-Stick
  1 x Sanbo Handleiding

  Specificaties Sanbo T-31 PRO
  Merk: Sanbo
  Modelnummer: T-31
  Kleur: Blauw of Roze
  Camera : 20 Megapixel
  Talen: NL/EN/DE/FR/ITA/PT/ESP
  Afmetingen: 83x60x38 MM
  Batterijcapaciteit: 600 mAh
  Afmeting scherm: 2 Inch
  Materiaal: ABS + PVC
  Power: 5V/1A
  Garantie: 1 jaar
  Schermresolutie Video: 1920x1080P
  Schermresolutie Foto: 1080x720P
  Oplaadtijd: 2 uur
  Zoom: 5x Digital Zoom
  Waterdicht: Nee
  Gewicht: 205 Gram
  Stof resistent: Ja

  39,99 39,99


  Titel: Sanbo T31 Pro Kindercamera - Roze / Wit - Incl. 32
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000039749360


   

Bent u opzoek naar een leuk cadeau voor uw kind? Of vindt u dat uw kind nog niet klaar is voor een smartphone, maar wel gestimuleerd dient te worden op het gebied van creativiteit en leervermogen? Dan is de Sanbo Kindercamera perfect geschikt voor u....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top