Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

CorelDRAW Graphics Suite 2021 Education Edition - • CorelDRAW Graphics Suite 2021 Education Edition - PC

  CorelDRAW Graphics Suite 2021 Education Edition - Oogstrelend grafisch ontwerp is een proces van vallen en opstaan, dat desondanks soepel kan verlopen. Met CorelDRAW® Graphics Suite 2021 wordt uw ontwerpproces gestroomlijnd, zodat u veel eerder indruk kunt maken met uw creaties, zonder dat ze aan kwaliteit inboeten. Zo krijgt u meer tijd om op illustratie te focussen dankzij nieuwe perspectiefgereedschappen die het opzetten van projecten en creatie versnellen. Voor documenten met meerdere pagina's kunt u uw productiviteit in de nieuwe flexibele ontwerpruimte echt versnellen dankzij de mogelijkheden om pagina's en assets te ontwerpen, beheren en exporteren in één weergave. Voeg vooruitstrevende fotobewerkingstools toe aan uw ontwerparsenaal met het totaal getransformeerde gereedschap Kleuren vervangen en de geheel nieuw uitgedachte workflow voor aanpassingen in Corel PHOTO-PAINT™. Geen enkel ontwerpproces is compleet zonder een revisiefase en daar komen de samenwerkingstools van de volgende generatie in CorelDRAW echt tot hun recht, zodat iedereen in real-time op één lijn kan blijven. Met een echte multiplatformervaring voor Windows, Mac, het web, iPad en mobiele apparaten is CorelDRAW de onmisbare professionele grafisch-ontwerpsoftware waarmee u gemakkelijker fantastisch resultaat behaalt.

  NB: de samenwerkingsfuncties zijn exclusief beschikbaar met een abonnement op CorelDRAW Graphics Suite, licenties met onderhoud of als extra aankoop voor klanten met een permanente licentie.

  144,99 144,99


  Titel: CorelDRAW Graphics Suite 2021 Education Edition -
  Prijs: € 144,99
  Productcode: 9300000110405481


   

Oogstrelend grafisch ontwerp is een proces van vallen en opstaan, dat desondanks soepel kan verlopen. Met CorelDRAW® Graphics Suite 2021 wordt uw ontwerpproces gestroomlijnd, zodat u veel eerder indruk kunt maken met uw creaties, zonder dat ze aan kw....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top