Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

A Star Is Born (Blu-ray)


 • A Star Is Born (Blu-ray)
  A Star Is Born (Blu-ray) A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga).

  De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

  Een eerste hoofdrol in een grote speelfilm voor Lady Gaga. Viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) maakt tevens zijn debuut als regisseur.

  Naast haar rol als Ally, schreef Lady Gaga - eerder bekroond met een Oscar® voor haar nummer ‘Til It Happens to You’ uit The Hunting Ground - een aantal nieuwe nummers voor de film, welke ze ook ten gehore brengt in de film. Ook Andrew Dice Clay en Sam Elliott maken deel uit van de cast in de rollen van Lorenzo en Bobby.

  Let op! De definitieve datum van de dvd-release is onbekend. De verwachting is begin 2019 en volgt zodra deze bekend is. Reserveer dit product om het product op de dag van release thuis te ontvangen. A Star Is Born is vanaf 4 oktober te zien in de Nederlandse bioscoop.

  14,99


  Titel: A Star Is Born (Blu-ray)
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000098338425


   

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga).

De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijg....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top