Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ATC Super Sterasyl filterelement - Filterelement B • ATC Super Sterasyl filterelement - Filterelement British Berkefeld RVS waterfilter

  ATC Super Sterasyl filterelement - Filterelement B ATC Super Sterasyl filterelementen verwijderen naast zware metalen ook bacteriën, chemicaliën, kalk en chloor. Geschikt voor het British Berkefeld RVS waterfilter (EAN: 0822355002436). LET OP: je hebt 2 filters nodig voor de British Berkefeld RVS waterfilter.

  De filterelementen bevatten actieve koolstof en hars en zijn gemaakt van zilver geïmpregneerd keramiek, waardoor ze zelf-steriliserend zijn. Deze elementen hoeven daarom gedurende het gebruik niet doorgekookt te worden. Als de doorstroomsnelheid van de filterelementen minder wordt, kunt u ze schoonmaken met een schuursponsje. Hiermee verwijdert u de aanslag die zich aan de buitenzijde heeft afgezet, en daardoor krijgen de elementen weer hun oorspronkelijke prestaties terug.

  Ieder filter kan ca. 20 liter per filterelement per etmaal zuiveren. Omdat je er 4 filters tegelijk in kan plaatsen is het maximaal in totaal goed voor 80 liter veilig drinkwater per etmaal. Het keramische filter zorgt voor een 0.5 micron filtering en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardig gepolijst roest-vast-staal. British Berkefeld outdoor waterfiltersystemen zijn zo krachtig dat ze in staat zijn om rivier- , sloot- en grondwater moeiteloos te zuiveren tot veilig drinkwater. Meer dan 99,99% van de bacteriën wordt door de filters tegengehouden.

  Specificaties
  Verwachte levensduur ATC Super Sterasyl™ element (1 stuk): 1.500 liter (max. 6 maanden)

  Alle waterfilters zijn geproduceerd volgens ISO-kwaliteitsnormen en zijn gecertificeerd door NSF, NAD en WRAS. Dit garandeert dat ze voldoen aan de strengste internationale testnormen. Nieuwe filterelementen die nog niet gebruikt zijn, kunnen onbeperkt bewaard worden.

  62,10 62,1


  Titel: ATC Super Sterasyl filterelement - Filterelement B
  Prijs: € 62,10
  Productcode: 9300000009222226


   

ATC Super Sterasyl filterelementen verwijderen naast zware metalen ook bacteriën, chemicaliën, kalk en chloor. Geschikt voor het British Berkefeld RVS waterfilter (EAN: 0822355002436). LET OP: je hebt 2 filters nodig voor de British Berkefeld RVS wat....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top