Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

GLOW Luchtontvochtiger - Luchtontvochtigers - Slaa • GLOW Luchtontvochtiger - Luchtontvochtigers - Slaapkamer - Badkamer - Huis - Clean Air -1000ML

  GLOW Luchtontvochtiger - Luchtontvochtigers - Slaa Last van vocht in jouw huis dat kan resulteren in schimmelvorming? Ga dit dan tegen met de stijlvolle GLOW luchtontvochtiger. Door het ruime reservoir van 1000ml is het geschikt voor ruimtes tot wel 15m2. Is het reservoir vol dan schakelt deze vanzelf uit, jij hebt er dus geen omkijken naar! Voordelen van de GLOW luchtontvochtiger - Gaat schimmelvorming tegen
  - Fluisterstil met 39db
  - Energiezuinig
  - Opvangreservoir van 1000 ml
  - Schakelt automatisch uit bij vol reservoir
  - Geschikt voor ruimtes tussen de 5 - 15m2
  - In zowel zwart als wit te verkrijgbaar
  - Elegante houten bovenkant

  Houd jouw huis en jezelf in topvorm met de GLOW luchtontvochtiger Als jij veel last hebt van vocht in jouw huis kan dit zorgen voor schimmelvorming. Dit tast niet alleen jouw muren en meubels aan, maar zorgt ook voor nare geurtjes en is niet goed voor je gezondheid. Gelukkig is dit eenvoudig te verhelpen en voorkomen met de GLOW luchtontvochtiger. Door het lage energiegebruik en geluidsniveau van slechts 39dB kan de luchtontvochtiger zonder problemen langdurige tijd aan staan. Het stijlvolle houten design is een toevoeging aan elk interieur.

  Een groter reservoir dan de meeste luchtontvochtigers Door het ruime opvangreservoir is de luchtontvochtiger geschikt voor ruimtes tot wel 15m2. Perfect voor woonkamers, badkamers en natuurlijk slaapkamers. Als het reservoir vol zit schakelt de luchtontvochtiger automatisch uit. Er zal een lampje branden zodat jij weet dat het reservoir vol zit. Op deze manier heb jij er dus geen omkijken naar!

  Inhoud verpakking
  - 1x Glow luchtontvochtiger
  - 1x Handleiding
  - 1x adapter

  Het vertrouwde van GLOW GLOW zorgt altijd voor een waardevolle 100% kwaliteitscontrole van al haar producten. We willen niks minder dan jou helpen volledig tevreden te zijn. Daarom willen wij je nog wat extra informatie meegeven waardoor je het gebruik van de ontvochtiger kan optimaliseren.

  Tip 1: Het apparaat zuigt de vochtige lucht aan via de achterkant.Zet daarom het apparaat niet direct tegen de muur voor optimaal gebruik.
  Tip 2: Een luchtontvochtiger zuigt vochtige lucht aan. Vervolgens condenseert deze lucht aan de binnenkant van het apparaat tegen een stalen plaatje. Tenslotte vallen er druppeltjes in het lekbakje. Hou er dus rekening mee dat dit een poosje kan duren en dat het apparaat niet stuk is als het niet direct in het lekbakje terecht komt. Heb je nog een vraag over de GLOW luchtontvochtiger? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Keep the GLOW in your life!

  79,95 79,95


  Titel: GLOW Luchtontvochtiger - Luchtontvochtigers - Slaa
  Prijs: € 79,95
  Productcode: 9300000139881807


   

Last van vocht in jouw huis dat kan resulteren in schimmelvorming? Ga dit dan tegen met de stijlvolle GLOW luchtontvochtiger. Door het ruime reservoir van 1000ml is het geschikt voor ruimtes tot wel 15m2. Is het reservoir vol dan schakelt deze vanze....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top