Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LEGO Technic 2022 Ford GT Auto Supercar Modelbouwp



 • LEGO Technic 2022 Ford GT Auto Supercar Modelbouwpakket voor Volwassenen - 42154

  LEGO Technic 2022 Ford GT Auto Supercar Modelbouwp Kruip in de huid van een Ford ontwerper met dit LEGO Technic 2022 Ford GT (42154) modelbouwpakket voor volwassenen, terwijl je alle details van deze supercar nabouwt. Bewonder de aerodynamische vormen die de 2022 Ford GT tot een uitzonderlijke auto maakt, zowel bovenop als ernaast.

  Ontdek hoe aandacht voor detail en opvallend goede looks samenkomen in een boeiend bouwproject voor volwassenen. Neem de tijd en creëer de achterwielaandrijving met differentieel, werkende V6-motor, wielen met onafhankelijke vering, voorwielbesturing, deuren die open kunnen, gedetailleerde koplampen, werkende vleugelspoiler en een motorkap die open kan. Jouw inzet zal beloond worden met een prachtige (1:12) schaalmodel auto die gemaakt is om neer te zetten en te koesteren - ideaal om toe te voegen aan je collectie.

  Met de LEGO Builder app heb je de bouwinstructies altijd bij de hand. Gebruik de app om in te zoomen en het model te draaien in 3D, sets op te slaan, je voortgang bij te houden en inspiratie te vinden voor nieuwe modellen. Leuke LEGO Technic set om jezelf mee te verwennen of om cadeau te geven aan volwassenen die houden van modelauto's en bouwpakketten.

  Afmetingen: de auto is een 1:12 schaalmodel.
  Bevat 1466 onderdelen. Eigenschappen Geniet van een lonende bouwervaring door elk authentiek detail van de 2022 Ford GT vorm te geven met deze bouwbare 1:12 schaalmodel LEGO Technic auto voor volwassenen Deze Ford GT modelauto heeft details die geïnspireerd zijn op de echte auto, zoals de V6 motor met bewegende zuigers, onafhankelijke vering en voorwielbesturing Neem je tijd om de details in elkaar te zetten, zoals de achterwielaandrijving met differentieel, deuren die kunnen openen, een verstelbare spoilervleugel en een motorkap die geopend kan worden Met de klassieke donkerblauwe kleur met witte racestrepen is dit supercar model een prachtig displaystuk dat zeker een gespreksstarter zal zijn Deze set is onderdeel van een innovatieve collectie LEGO modelauto sets voor volwassenen, inclusief de LEGO Builder app ervaring die de bouwinstructies georganiseerd houdt Dit prachtige supercar model is een gedetailleerd bouwpakket voor volwassen LEGO bouwers, een geweldige aanvulling op elke LEGO auto collectie

  77,99 77,99


  Titel: LEGO Technic 2022 Ford GT Auto Supercar Modelbouwp
  Prijs: € 77,99
  Productcode: 9300000132639056


   





Kruip in de huid van een Ford ontwerper met dit LEGO Technic 2022 Ford GT (42154) modelbouwpakket voor volwassenen, terwijl je alle details van deze supercar nabouwt. Bewonder de aerodynamische vormen die de 2022 Ford GT tot een uitzonderlijke auto m....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top