Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LEGO Minecraft Het Moerasavontuur Bouwset - 21240 • LEGO Minecraft Het Moerasavontuur Bouwset - 21240

  LEGO Minecraft Het Moerasavontuur Bouwset - 21240 Verras Minecraft spelers van 7 jaar en ouder met een moeras vol avontuur, actie en creativiteit. Kinderen kunnen van alles beleven met LEGO Minecraft Het Moerasavontuur (21240). Door een hendel te bedienen om TNT tot ontploffing te brengen, kunnen ze Minecraft personage Alex helpen om elke aanval af te weren.

  Dit veelzijdige bouwspeelgoed bestaat uit een Minecraft bioom om zelf te bouwen, met een poppetje van Alex die door de modder en mangroven reist. Kinderen kunnen het opnemen tegen 2 vijandige mobs: een Minecraft zombie en een slijmblok. Ondertussen observeert een vriendelijke kikker de actie vanaf een lelieblad. Voor extra digitaal plezier kunnen ze de LEGO Builder app gebruiken, met intuïtieve zoom- en draaifuncties, waarmee ze het model tijdens het bouwen kunnen visualiseren.

  Met LEGO Minecraft speelgoed ervaren kinderen de creativiteit van Minecraft op een andere manier. Jongens en meisjes die dol zijn op gamen zullen deze bouwbare versie van de Minecraft game geweldig vinden. Verras ze met dit leuke constructie speelgoed als cadeau voor een verjaardag, een feestdag of een andere gelegenheid.

  11,49 11,49


  Titel: LEGO Minecraft Het Moerasavontuur Bouwset - 21240
  Prijs: € 11,49
  Productcode: 9300000131756630


   

Verras Minecraft spelers van 7 jaar en ouder met een moeras vol avontuur, actie en creativiteit. Kinderen kunnen van alles beleven met LEGO Minecraft Het Moerasavontuur (21240). Door een hendel te bedienen om TNT tot ontploffing te brengen, kunnen ze....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top