Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker - • MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker - Met Digitaal Display - 2.7 Liter - HWD20

  MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker - Met de MOA HWD20 Heetwaterdispenser heb je heet of kokend water met een druk op de knop. Binnen enkele seconden kan je genieten van je kopje thee, oploskoffie of soep. En met een 2,7L inhoud kun je ook water tappen voor het koken van groenten, pasta of rijst. Dat is makkelijk! MOA HWD20 Heetwaterdispenser De HWD20 geeft je volledige controle over heet water, van temperatuur tot hoeveelheid. Kies je instellingen op het digitale touch screen en geniet van je warme drank. Met droogkookbeveiliging, Cool Touch technologie en kinderslot om ongelukken te voorkomen. ✔️ Heet water à la minute - Niet meer wachten op de waterkoker; de HWD20 geeft je binnen een halve minuut heet of kokend water tussen de 45 ℃ en 100 ℃ in de hoeveelheid die je wilt. ✔️ Cool Touch - Altijd veilig in gebruik dankzij Cool Touch technologie en geheel BPA-vrij. Met droogkookbeveiliging en anti-slip voetjes tegen wegglijden. ✔️ 2,7L inhoud - De watertank heeft een ruime inhoud, zodat je deze niet steeds hoeft bij te vullen. De bak is makkelijk te verwijderen en met de aanduidingen aan de zijkant lees je snel af hoeveel water er nog in zit. ✔️ Makkelijk schoon - De lekbak en de watertank zijn beide afneembaar en eenvoudig schoon te maken. Haal er een doekje door of laat ze meedraaien in de vaatwasser en hij is weer schoon!

  ✔️ Touch bediening - Verander de instellingen op de digitale display gewoon met je vinger. Drink je vaak hetzelfde? De geheugenfunctie onthoudt jouw voorkeur zodat je volgende drankje met één druk op de knop voor je klaar staat.
  Belangrijkste kenmerken Luxe instant waterkoker Kleur: zilverkleurig Afmetingen: 15 cm (breed) bij 30 cm (hoog) bij 27 cm (diep) Inhoud: 2,7 liter Watt: 2400 Hoeveelheid water per minuut: 500 ml Watertemperatuur: 45 - 100 graden Celsius instelbaar Geheugenfunctie: ja Droogkookbeveiliging: ja Kinderslot: ja Automatische ontkalkingssysteem: nee, geeft melding als deze ontkalkt moet worden Cool touch: ja Antislipvoetjes: ja Energiezuinig: ja BPA-vrij: ja Volt: 220 - 240 Temperatuur en hoeveelheid water Met de heetwaterdispenser HWD20 heb je de volledige controle over je water. De watertemperatuur is in te stellen tussen de 45 graden en de 100 graden Celsius. Gebruik het apparaat om snel en simpel een kopje thee, instantkoffie of cup-a-soup te bereiden. Naast de temperatuur van het water is het mogelijk om de gewenste hoeveelheid water in te stellen. Het maakt het gebruik energiezuinig. Veilig De zilverkleurige heetwaterdispenser HWD20 heeft een aantal ingebouwde beveiligingen. De antislipvoetjes aan de onderzijde houden het apparaat te allen tijde op zijn plek. Ten tweede zorgt de droogkookbeveiliging ervoor dat de verwarming van het water stopt als er geen of te weinig water meer in het waterreservoir zit. Maar met een totale inhoud van 2,7 liter zal dit niet snel gebeuren. Ten derde is er de oververhittingsbeveiliging. Geheugenfunctie Een extra handigheidje van de heetwaterdispenser is dat er een geheugenfunctie aanwezig is. Hiermee wordt het nog makkelijker om snel je kopje thee te maken in de ochtend. Stel, je drinkt graag groene thee met water dat 80 graden Celsius warm is. Door deze instelling op te slaan, hoef je voortaan alleen nog maar op de knop te drukken. Het apparaat is zelfs te gebruiken om snel en makkelijk melk klaar te maken, bijvoorbeeld voor een babyflesje. Wat zit er in de doos? Heetwaterdispenser Handleiding MOA MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

  89,99 89,99


  Titel: MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker -
  Prijs: € 89,99
  Productcode: 9200000106153785


   

Met de MOA HWD20 Heetwaterdispenser heb je heet of kokend water met een druk op de knop. Binnen enkele seconden kan je genieten van je kopje thee, oploskoffie of soep. En met een 2,7L inhoud kun je ook water tappen voor het koken van groenten, pasta....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top