Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm • Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm

  Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm Extra duurzaam Intensief mixen, koken op hoog vuur, flink schoonmaken... Serieus koken vraagt ​​om serieus kookgerei dat de tand des tijds kan doorstaan. Omdat Tefal sterk gelooft in de kracht van mineralen, hebben we al onze expertise gestoken in het perfectioneren van de Mineralia+ coating voor onze duurzame Black Stone koekenpan. Deze uitzonderlijke koekenpan is verbeterd met ultraharde mineralen en een unieke constructie die is gemaakt om de meest intensieve bereidingen te weerstaan: garnalen met tempurakorst, courgettebloesembeignets en de show-stopper: uitgelezen stukken vlees die elke keer weer perfect - sappig en mals van binnen met die ideale knapperige schroei aan de buitenkant. De exclusieve kenmerkende technologieën van Tefal ronden het pakket af, voor duurzaam kookgerei dat lang meegaat: Thermo-Signal™ zorgt dat je elke keer een perfect bakresultaat bereikt en de verbeterde inductiebodem wordt gelijkmatig warm.

  De pan in gebruik
  Deze pannenset is ideaal voor 3 tot 4 personen. In een 24 cm pan bak je ongeveer 3 burgers en in een 28 pan bak je er ongeveer 4.

  Tip: Let met het koken op inductie op de juiste diameter, de onderkant van de pan dient even groot te zijn als de kookzone die je gebruikt.

  Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm Mineralia+ coating verrijkt met natuurlijke mineralen voor extra krasbestendigheid 100% veilig: geen PFOA, geen lood en geen cadmium Incl. Thermo-Signal voor perfect en gezond bakken op de juiste temperatuur Gelijkmatige en snelle verwarming door verbeterde inductiebodem Gemaakt in Frankrijk Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie Milieuvriendelijk: recyclebaar product Robuuste en duurzame stone look
  De coating is versterkt met mineralen. Hierdoor is de pan extra krasbestendig en krijgt hij een mooie stone look.

  100% Veilige coating
  0% PFOA, 0% lood, 0% cadmium* * Strengere controles dan die vereist worden door de huidige regelgeving rondom contact met levensmiddelen. Product bevat geen lood of Cadmium (geen Pb, geen Cd), ook niet in de antiaanbaklaag. Geen migratie op een meetniveau van 0,=5 mg/kg.

  Thermo-Signal™ voor perfecte resultaten
  De Thermo-Signal™ in de bodem van de pan geeft aan wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Op deze temperatuur blijven texturen, kleuren en smaken behouden. Voor heerlijke, smaakvolle maaltijden, elke dag weer!

  Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie
  Geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch, inductie) en inductie.

  Gemakkelijk schoon te maken
  Dankzij de coating aan de binnen- en buitenkant, is de pan makkelijk schoon te maken.

  Bredere inductiebodem
  Dankzij de extra grote Thermo-Fusion™ inductieplaat wordt de pan snel warm en wordt deze warmte evenredig verspreid. Zo krijg je gelijkmatige bereidingen.

  Gemaakt in Frankrijk
  Ontworpen en geproduceerd in Frankrijk met hoogwaardige vakmanschapen expertise.

  Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

  89,00 89


  Titel: Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm
  Prijs: € 89,00
  Productcode: 9300000062493319


   

Extra duurzaam Intensief mixen, koken op hoog vuur, flink schoonmaken... Serieus koken vraagt ​​om serieus kookgerei dat de tand des tijds kan doorstaan. Omdat Tefal sterk gelooft in de kracht van mineralen, hebben we al onze expertise gestoken in he....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top