Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP LaserJet Pro M428dw - Multifunctionele printer • HP LaserJet Pro M428dw - Multifunctionele printer

  HP LaserJet Pro M428dw - Multifunctionele printer Dit is de HP LaserJet Pro M428dw - Multifunctionele printer.

  Een succesvol bedrijf betekent slimmer werken. De HP LaserJet Pro M428 MFP is ontworpen zodat u uw tijd zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken en u kunt richten op de groei van jouw bedrijf en het voorblijven van de concurrentie.

  Deze printer is ontworpen om alleen te werken met cartridges die een nieuwe of hergebruikte HP-chip hebben. De printer gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die een chip hebben die niet van HP is. Periodieke firmware-updates behouden de effectiviteit van deze maatregelen en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Met een hergebruikte HP-chip kan je hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges gebruiken. Printer met dynamische beveiliging
  Bepaalde HP-printers zijn bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.

  Kenmerken Printen, kopiëren, scannen, e-mail Zwart 10 x 15 cm; A4; Enveloppen Printsnelheid tot 38 ppm Scan naar e-mail Teams tot 10 gebruikers; Print tot 4000 pagina's per maand Gebouwd om jou en je bedrijf vooruit te helpen
  Scan bestanden rechtstreeks naar Microsoft® SharePoint, e-mail, USB en netwerkmappen. Bespaar tijd door alle stappen in een ingewikkelde workflow te automatiseren en met een druk op de knop uit te voeren. Print draadloos, ook zonder netwerk, en blijf verbonden met dual-band Wi-Fi en Wi-Fi Direct. Print moeiteloos vanaf elk apparaat, vrijwel overal en naar elke HP printer, veilig via de cloud.

  Beste beveiliging in zijn klasse: detectie en afweer van aanvallen
  Een reeks ingebouwde beveiligingsfuncties zorgt ervoor dat deze MFP geen ingangspunt voor aanvallen wordt. Beveilig vertrouwelijke informatie met optioneel pull-printen of printen met pincode om printtaken op te halen. Met de optionele HP JetAdvantage Security Manager kan je de configuratie instellen. Voorkom potentiële aanvallen en neem onmiddellijk maatregelen met directe meldingen van beveiligingsproblemen.

  Eenvoudig ontworpen om uw dag probleemloos te laten verlopen
  Stel deze MFP snel in en beheer eenvoudig de apparaatinstellingen om de algemene printefficiëntie te verhogen. Start taken snel en gemakkelijk op het eenvoudige kleurentouchscreen van 6,8 cm. Print Microsoft Office-bestanden en pdf's rechtstreeks vanaf uw USB-schijf. Voorkom onderbrekingen met een HP LaserJet MFP die is ontworpen om te worden gestroomlijnd voor optimale productiviteit.

  Duurzaamheid vraagt om een slimme aanpak
  Vermijd de frustratie van iets opnieuw te moeten printen, verspild materiaal en oproepen naar ondersteuning met originele HP tonercartridges. Help papier te besparen, direct uit de verpakking. De instelling voor dubbelzijdig printen is ingesteld op de standaard papierbesparingsmodus. Gebruikt tot 22% minder energie ten opzichte van eerdere producten. Bespaar stroom met HP Auto-on/Auto-off technologie.

  439,00 439


  Titel: HP LaserJet Pro M428dw - Multifunctionele printer
  Prijs: € 439,00
  Productcode: 9200000111956226


   

Dit is de HP LaserJet Pro M428dw - Multifunctionele printer.

Een succesvol bedrijf betekent slimmer werken. De HP LaserJet Pro M428 MFP is ontworpen zodat u uw tijd zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken en u kunt richten op de groei van jouw bedri....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top