Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

AVANTEK Draadloze deurbel met 2 ontvangers - Zwart • AVANTEK Draadloze deurbel met 2 ontvangers - Zwart - Bereik 400 meter - Waterdicht - Zonder batterijen - 52 melodieën

  AVANTEK Draadloze deurbel met 2 ontvangers - Zwart Een deurbel met te weinig volume is een veelvoorkomend probleem.
  Zeker in een deze tijd waar de pakketbezorgers dagelijks door onze straat rijden. Het missen van de bel komt nog wel eens voor en is uiterst vervelend. Leuk bezoek of een belangrijk pakketje ontvangen we namelijk graag. Goeie reden dus om een kwalitatieve deurbel op te hangen.

  De AVANTEK draadloze deurbel
  Met deze waterdichte deurbel set voorzien van 2 ontvangers zul je de bel in ieder geval nooit meer missen. Na aanschaf hoef je alleen 1 of 2 ontvangers in het stopcontact te steken en hij is geïnstalleerd! Je kunt de bel tot wel 400 meter van de ontvangers af hangen. Ook handig voor bedrijfsruimtes dus.

  Per ontvanger kun je nog eens kiezen uit één van de 52 verschillende melodieën en de 5 verschillende volumeniveaus van 0dB (stiltemodus) tot aan 115dB. Dit maakt de deurbel ook uitermate geschikt voor personen met een minder goed gehoor.
  De grote voordelen van de AVANTEK deurbel set:
  Plug-and-play - Voor het gebruik van deze deurbel is geen installatie vereist. Nadat je een van de ontvangers in het stopcontact hebt gestoken en de batterij actief hebt gemaakt in de deurbel werkt de set direct.

  Enorm bereik - De deurbel set heeft ene bereik tot wel 400 meter! Dit maakt de deurbel ook uiterst geschikt voor grotere panden of bedrijfsruimtes.

  Volume en Melodie - De ontvangers zijn voorzien van 52 verschillende melodieën en 5 verschillende volume niveaus. Deze verschillen van 0dB (stiltemodus) tot 115dB. Deze set is dus uitermate geschikt voor personen met een minder goed gehoor.

  Geheugenfunctie - De ontvangers bevatten een intern geheugen. Dit betekent dat wanneer je een van de ontvangers uit het stopcontact haalt, de instellingen blijven opgeslagen. Zo hoef je dus niet opnieuw op zoek naar je favoriete melodie.

  Makkelijke montage - De montage is ontzettend simpel. Je kunt kiezen om de deurbel met het meegeleverde montagemateriaal op te hangen bestaande uit schroeven en pluggen. Maar je kunt de deurbel ook ophangen met de meegeleverde dubbelzijdige tapestrip.

  Uitbreidbaar - Wil je ook graag een bel bij de poort ophangen? Dat kan! Deze set is uit te breiden met 1 extra set. Zo kun je dus één serie maken bestaande uit 2 bellen en 4 ontvangers. Wel zo handig.

  De ontvangers werken beide om netstroom. Deze gaan dus gewoon in het stopcontact. Voor de deurbel wordt een CR2032 lithiumbatterij gebruikt die ongeveer 3 jaar meegaat bij een gebruik van 10-15 keer per dag. Daarnaast is deze deurbel uiteraard stof- en waterdicht en blijft operationeel tussen een tempratuur tussen de -20 en 60 graden Celsius.

  Is deze deurbel set van AVANTEK, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

  Met deze AVANTEK deurbel set ben je altijd op de hoogte van bezoek aan de deur!

  32,95 32,95


  Titel: AVANTEK Draadloze deurbel met 2 ontvangers - Zwart
  Prijs: € 32,95
  Productcode: 9300000101456296


   

Een deurbel met te weinig volume is een veelvoorkomend probleem.
Zeker in een deze tijd waar de pakketbezorgers dagelijks door onze straat rijden. Het missen van de bel komt nog wel eens voor en is uiterst vervelend. Leuk bezoek of een belangrijk p....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top