Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kafa Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Elements


 • Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Eleme
  Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Eleme Maak met gemak verbluffende foto's en video's en verander ze in creatieve aandenkens en films die je voor altijd blijft koesteren.

  - De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
  - Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, de plaats waar je nieuwe foto- en videotrucs en technieken kunt ontdekken.
  - Vind video’s net zo gemakkelijk als foto’s dankzij automatische herkenning van personen en Slimme tags op basis van onderwerpen.
  - Je kunt moeiteloos foto's creëren, bewerken en ordenen met automatische inkleuring, onderwerpen selecteren met één klik, en nog veel meer.
  - Verbeter korrelige, bij weinig licht gemaakte videofragmenten via eenvoudig slepen en neerzetten.
  - Verwijder ongewenste objecten uit foto's, maak timelapse-video’s en meer met 78 bewerkingsopties met stapsgewijze instructies.
  - Deel je herinneringen via memes, collages, fotopresentaties en GIFanimaties, of bestel fotoafdrukken en geschenken rechtstreeks
  vanuit Elements.†

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  149,0 84,99


  Titel: Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Eleme
  Prijs: € 84,99
  Productcode: 9200000119715125


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top