0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Elements


 • Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Eleme
  Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Eleme Maak met gemak verbluffende foto's en video's en verander ze in creatieve aandenkens en films die je voor altijd blijft koesteren.

  - De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
  - Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, de plaats waar je nieuwe foto- en videotrucs en technieken kunt ontdekken.
  - Vind video’s net zo gemakkelijk als foto’s dankzij automatische herkenning van personen en Slimme tags op basis van onderwerpen.
  - Je kunt moeiteloos foto's creëren, bewerken en ordenen met automatische inkleuring, onderwerpen selecteren met één klik, en nog veel meer.
  - Verbeter korrelige, bij weinig licht gemaakte videofragmenten via eenvoudig slepen en neerzetten.
  - Verwijder ongewenste objecten uit foto's, maak timelapse-video’s en meer met 78 bewerkingsopties met stapsgewijze instructies.
  - Deel je herinneringen via memes, collages, fotopresentaties en GIFanimaties, of bestel fotoafdrukken en geschenken rechtstreeks
  vanuit Elements.†

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  Bol.com is een officiële partner van Adobe

  149,0 137,99


  Titel: Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Eleme
  Prijs: € 137,99
  Productcode: 9200000119715125


   

Maak met gemak verbluffende foto's en video's en verander ze in creatieve aandenkens en films die je voor altijd blijft koesteren.

- De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top