Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Tefal GC241D12 - Contactgrill - Anti-aanbaklaag - • Tefal GC241D12 - Contactgrill - Anti-aanbaklaag - 2000W - Zwart

  Tefal GC241D12 - Contactgrill - Anti-aanbaklaag - De Tefal GC241 Panini / Grill toestel is een multifunctionele panini grill geschikt voor panini's, tosti's, groenten, vis en vlees. Met deze krachtige, multifunctionele panini grill met RVS behuizing, geniet je van profwaardige panini's en perfect gegrild vlees. Dankzij het krachtige vermogen van 2000 Watt gaat het grillen snel en ligt er binnen no-time een heerlijke panini op je bord!

  Dankzij de grillplaten met anti-aanbaklaag, is schoonmaken erg eenvoudig. Ook is de toevoeging van olie of boter niet nodig. Dankzij het ontwerp voor verticale opslag, past hij gemakkelijk in elk keukenkastje.

  Dit Panini / Grill toestel wordt vaak groot bevonden. De afmetingen van de het bakoppervlak zijn: 29 x 26 cm en deze grill is geschikt voor 4 boterhammen. Productvoordelen Tefal GC241D12 Contactgrill: Speciale panini functie: voor het bereiden van profwaardige panini's.
  Eenvoudig op te bergen: dankzij het slanke ontwerp en speciaal design is verticaal opbergen mogelijk.
  Eenvoudig te reinigen: platen met anti-aanbaklaag.
  Uitneembare vaatwasmachinebestendige lekbak.
  Multifunctioneel: geschikt voor groenten, vlees, vis en tosti's/panini's.

  Onze Tefal Specialist adviseert:
  Deze panini-grill heeft geen afneembare platen voor bijvoorbeeld het maken van wafels. Repareerbare producten - 15 jaar Ontworpen om gemakkelijk te repareren Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende 15 jaar 6200 reparatiecentra wereldwijd Productkenmerken van de Tefal GC241 Panini / Grill toestel: Vermogen 2000W Met bbq-stand Afmetingen grillplaten 29 x 26 cm RVS Met anti-aanbaklaag Repareerbare producten - 15 jaar Ontworpen om gemakkelijk te repareren Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende 15 jaar 6200 reparatiecentra wereldwijd

  45,49 45,49


  Titel: Tefal GC241D12 - Contactgrill - Anti-aanbaklaag -
  Prijs: € 45,49
  Productcode: 9200000075838881


   

De Tefal GC241 Panini / Grill toestel is een multifunctionele panini grill geschikt voor panini's, tosti's, groenten, vis en vlees. Met deze krachtige, multifunctionele panini grill met RVS behuizing, geniet je van profwaardige panini's en perfect ge....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top