Kafa Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

AVM FRITZ!WLAN 3000 - wifi versterker - 3000 Mbps


 • AVM FRITZ!WLAN 3000 - wifi versterker - 3000 Mbps
  AVM FRITZ!WLAN 3000 - wifi versterker - 3000 Mbps Met de AVM FRITZ!Repeater 3000 kan je snel en veilig de reikwijdte van je draadloze netwerk vergroten. Met een gecombineerde snelheid van 3000Mbps biedt deze range extender een stabiele verbinding voor alle verbonden apparaten. Zo kan je naadloos streamen, gamen en downloaden zonder haperingen. Goed om te weten bij wifi versterkers is dat de wifi versterker het signaal alleen kan verspreiden als deze zelf nog een goed signaal ontvangt. De WiFi versterker is geen router met een eigen netwerk. Het is dus belangrijk om de wifi versterker in een gebied te plaatsen waar het wifi signaal nog sterk is. Ideaal voor woningen met:Meerdere devicesEen specifieke dode zone op een afstand net buiten het bereik van de router.InstallatieSluit de AVM repeater aan op een stopcontactDruk op de WPS knop van de repeaterDruk vervolgens binnen de 2 minuten op de WPS knop van je router *De LED van de behuizing geeft de sterkte van het draadloze signaal aan, dit helpt je bij een optimale plaatsingOverige kenmerken Mesh: één groot thuisnetwerk met slechts één naam en wachtwoord In combinatie met een AVM FRITZ!Box kan je één groot Mesh wifinetwerk opzetten. Via deze technologie bepalen de AVM wifi oplossingen onderling met welke wifi hotspot jouw telefoon/ tablet/ laptop... verbonden moet worden. Zo jij geniet je steeds van internet zonder haperingen. Maximale beveiliging en gemak De modernste versleutelingsstandaarden garanderen de veiligheid van de privacy in het gehele WiFi-netwerk.

  119


  Titel: AVM FRITZ!WLAN 3000 - wifi versterker - 3000 Mbps
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9200000109742771


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top