AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

FiiO M11


 • FiiO M11
  FiiO M11 De M11 is het nieuwe topmodel onder de Hi-Res gecertificeerde muziekspelers van FiiO. Net als alle andere FiiO muziekspelers heeft deze M11 een perfecte geluidskwaliteit. De FiiO M11 blinkt, naast de hoge geluidskwaliteit vooral uit in functionaliteit. Om deze functionaliteit optimaal te benutten is de M11 voorzien van een ruim touchscreen met zowel drukgevoelige bedieningstoetsen en conventionele bedieningsknoppen. Als processor kiest FiiO voor de ultra krachtige Samsung Exynos SoC hexa-core processor, wat garant staat voor een vlotte werking.

  Deze muziekspeler van FiiO heeft diverse voorgeïnstalleerde streaming apps, een ingebouwde Wi-Fi en een Bluetooth aptX interface. Zo stream je jouw muziek eenvoudig vanaf de NAS of muziekserver, TIDAL, Qobuz, Spotify, Deezer of via Airplay. De FiiO M11 heeft voldoende geheugen om een flinke collectie muziek in op te slaan. Zo luister je ook onderweg naar je favoriete artiesten. Wat je ook verkiest, luister met deze prachtige FiiO M11 in de hoogst mogelijke geluidskwaliteit naar je favoriete muziek. De krachtige accu garandeert hierbij meer dan 13 uur aan ongeëvenaard luisterplezier.

  De FiiO M11 is voorzien van zowel een single-ended 3,5mm, een 2,5mm en 4,4mm gebalanceerde hoofdtelefoonuitgang. Hiermee kan de M11 worden gecombineerd met de best presterende hoofdtelefoons. Liever draadloos luisteren? De fabrikant heeft het deze M11 voorzien van Bluetooth aptX HD, LDAC en SBC. Hiermee kan de muziekspeler overweg met vrijwel elke hoofdtelefoon die is uitgerust met een Bluetooth interface.

  De FiiO M11 is geheel dual-mono opgebouwd en uitgerust met twee hoogwaardige AK4493EQ DAC's van AKM en heeft twee kwalitatief uitstekende OPA926 opamps van Texas Instruments voor de analoge versterking. Hiermee levert de FiiO M11 niet alleen indrukwekkende prestaties als muziekspeler, hiermee is deze M11 tevens geschikt als premium USB-DAC. De muziekspeler kan overweg met vrijwel alle bestaande bestandsformaten en ondersteunt hierbij resoluties tot 32bit-384kHz PCM en native DSD256. De FiiO M11 is zelfs de eerste muziekspeler die all to DSD ondersteunt.

  449


  Titel: FiiO M11
  Prijs: € 449,00
  Productcode: 9200000116022127


   

De M11 is het nieuwe topmodel onder de Hi-Res gecertificeerde muziekspelers van FiiO. Net als alle andere FiiO muziekspelers heeft deze M11 een perfecte geluidskwaliteit. De FiiO M11 blinkt, naast de hoge geluidskwaliteit vooral uit in functionalitei....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top