AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

MAZAZU - Industriële kapstok met schoenenrek- Brui • MAZAZU - Industriële kapstok met schoenenrek- Bruin/Zwart- Industrieel

  MAZAZU - Industriële kapstok met schoenenrek- Brui MIRA HOME staat voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubelen die voldoen aan jouw wensen door functionaliteit met kwaliteit te combineren. Dit garderoberek heeft een combinatie van een industriële stijl met een vintage look en is gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken. DESGIN:
  Het stevige ijzeren frame in grijs en het robuuste rek in grijs. Juist deze smaakvolle mix geeft deze opvallende kapstok zijn sterke punten: hij heeft een eigen karakter, een opmerkelijke duurzaamheid en een goed draagvermogen tot 3 kg per haak en 80 kg ten opzichte van de zitting.

  SCHOENENOPSLAG:
  Het garderobe heeft niet alleen negen stevige haken en een kledingstang in het bovenste gedeelte. Het biedt ook twee schappen voor schoenen, die je comfortabel op de stallenbank kunt zetten.

  EENVOUDIGE MONTAGE:
  Dankzij de begrijpelijke instructies is er geen grote inspanning nodig om de kapstok van in de gang op te zetten.

  AFMETINGEN:
  72x33.7x183 cm

  MIRA HOME wil dat al haar klanten tevreden zijn en garandeert je daarom professionele klantenservice voor en na de aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog dit garderoberek.

  49,95 49,95


  Titel: MAZAZU - Industriële kapstok met schoenenrek- Brui
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000106119430


   

MIRA HOME staat voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubelen die voldoen aan jouw wensen door functionaliteit met kwaliteit te combineren. Dit garderoberek heeft een combinatie van een industriële stijl met een vintage look en is gemakkelijk....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top