Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

KlikAanKlikUit - Draadloze Rookmelder - ZSDR-850


 • KlikAanKlikUit - Draadloze Rookmelder - ZSDR-850
  KlikAanKlikUit - Draadloze Rookmelder - ZSDR-850 Deze KlikAanKlikUit draadloze rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

  Push meldingen
  Houd het gevoel van veiligheid, zelfs wanneer je niet thuis bent. Je kunt de rookmelder zo instellen dat je pushberichten ontvangt op jouw smartphone wanneer het alarm afgaat of als de batterijen leeg beginnen te raken.

  Eenvoudig te installeren
  De Zigbee rookmelder is eenvoudig te installeren. Download en installeer de app om de rookmelder op een Z1 ZigBee Bridge of ICS-2000 aan te sluiten. Selecteer een kamer in de app, selecteer de Zigbee line/ Rookmelder en volg de instructies. Bevestig de rookmelder vervolgens eenvoudig op de gewenste locatie met behulp van de bijgeleverde beugel. Opmerking: Om pushmeldingen te kunnen ontvangen, is een werkende internetverbinding nodig.

  Strikte certificering
  De Zigbee rookdetector is getest volgens de strengste nalevings- en kwaliteitsnormen voor een betrouwbare huisbeveiliging.

  32,99 32,99


  Titel: KlikAanKlikUit - Draadloze Rookmelder - ZSDR-850
  Prijs: € 32,99
  Productcode: 9200000090862688


   

Deze KlikAanKlikUit draadloze rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top