Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Band of Brothers (Blu-ray)


 • Band of Brothers (Blu-ray)
  Band of Brothers (Blu-ray) Band of Brothers op Blu-ray, naar de bestseller van Stephen E. Ambrose, vertelt het verhaal van Easy Company, een legereenheid van het 506e Regiment van de 101st Airborne Division van het Amerikaanse leger.

  Het verhaal
  Het waargebeurde relaas, gebaseerd op interviews met overlevenden en op dagboeken en brieven van soldaten van Easy Company, volgt hun belevenissen op de voet… van de uitzonderlijke moed die ze aan de dag legden tot de onbeschrijfelijkeangsten die ze doorstonden. Als elite-commando's werden ze in de vroegemorgen van D-Day boven Frankrijk gedropt, vochten ze mee tijdens het Ardennenoffensief en veroverden ze Hitlers Adelaarsnest in Berchtesgaden. Hun eenheid leed enorme verliezen. Hun naam werd legendarisch.

  Let op: klik op de 'volgende' of 'continue' knop in het dvd-menu om Nederlands als ondertiteling in te stellen (niet goed zichtbaar, maar wel aanwezig!).

  Afleveringen Currahee Day Of Days Carentan Replacements Crossroads Bastogne The Breaking Point The Last Patrol Why We Fight Points

  23,99


  Titel: Band of Brothers (Blu-ray)
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9200000035628188


   

Band of Brothers op Blu-ray, naar de bestseller van Stephen E. Ambrose, vertelt het verhaal van Easy Company, een legereenheid van het 506e Regiment van de 101st Airborne Division van het Amerikaanse leger.

Het verhaal
Het waargebeurde relaas, g....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top