Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Office 2016 Professional Plus


 • Office 2016 Professional Plus
  Office 2016 Professional Plus Office 2016 helpt je bij het creëren, presenteren, communiceren en publiceren van professioneel ogende documenten met tijdbesparende functies, een nieuwe, moderne look en ingebouwde samenwerkingstools.

  Sla je werk op in de cloud van OneDrive en je hebt overal toegang.


  Microsoft Office is voor bedrijven, maar ook voor thuisgebruikers in veel gevallen een onmisbaar softwarepakket. Hoewel er alternatieven bestaan, zijn die niet altijd praktisch en vaak wordt toch de voorkeur gegeven aan het Office pakket van Microsoft. Het voordeel van de genoemde alternatieven is dat ze soms gratis zijn. Microsoft Office kost een flinke som geld, of u betaalt elke maand via een abonnementsvorm.


  De bij ons aangeboden PC-versie van Microsoft Office 2016 is de meest uitgebreide Professional Plus versie. Uiteraard vindt u hier bekende programma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Dit pakket bevat echter ook de overige Office programma’s, zoals Access, OneNote en Publisher.

  Zowel thuisgebruikers als bedrijven hebben ruimschoots genoeg aan dit Office pakket. Interessant voor bedrijven is dat u bij ons ook nog MS Project en Visio kunt kopen, eveneens tegen gunstige prijzen.

  Office 2016 kopen is de beste keuze die u kan maken op het gebied de juiste communicatie.
  Waarom Microsoft Office 2016 pr plus de voorkeur verdient?

  Wellicht bent u bekend met de alternatieven voor, zoals OpenOffice of LibreOffice. Het staat u uiteraard vrij om voor een van deze gratis producten te kiezen. Wel kan dit problemen opleveren rond conversie. Stuurt iemand u een grappige of informerende PowerPoint presentatie toe? Dan is de kans de groot dat er zich problemen voordoen met de opmaak, wanneer u deze opent in een ander pakket. Omgekeerd is dit ook zo, mensen met PowerPoint kunnen uw bestanden niet altijd goed weergeven, als deze in een ander office-pakket gemaakt zijn.

  Voor particulieren kan dit al een probleem vormen. Voor bedrijven geldt dat des te meer. U kunt als u communiceert met andere bedrijven echt niet aan komen zetten met bestanden die de ander niet goed kan weergeven. En omgekeerd kunt u het niet maken om te zeggen dat u hun Microsoft Office bestanden niet goed kunt bekijken. Ook is Outlook de standaard e-mailapplicatie voor bedrijven. Het communiceert onder andere effectief met bedrijfsmatige Exchange servers. Hiervoor hebben andere office-pakketten nog geen alternatief gevonden dat aan alle eisen voldoet die bedrijven stellen aan hun e-mail. Onze office professional plus 2016 licentie is de uitkomst voor bedrijven. Bij ons betaalt u nooit te veel én kunt u eenvoudig middels Office professional plus 2016 communiceren met uw eigen werknemers maar ook externe partijen.  Vervolgens installeert u Microsoft Office 2016 en voert u de unieke licentiecode in. Uw Office-pakket voor PC of Mac zal zonder problemen werken. In het weinig voorkomende geval dat u tegen problemen aanloopt, kunt u rekenen op gratis ondersteuning. Wij kunnen op afstand met u meekijken, en samen komen we er zeker uit. SoftwareLicense4U stelt nooit klanten teleur, een feit dat u gereflecteerd ziet in onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Deze kunt u, naast reacties van onze tevreden klanten, vinden op onze website.

  85


  Titel: Office 2016 Professional Plus
  Prijs: € 85,00
  Productcode: 9200000120338625


   

Office 2016 helpt je bij het creëren, presenteren, communiceren en publiceren van professioneel ogende documenten met tijdbesparende functies, een nieuwe, moderne look en ingebouwde samenwerkingstools.

Sla je werk op in de cloud van OneDrive en j....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top