Kafa Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Mini zaklamp - CREE - Led zaklamp - 700 Lumen - Mi


 • Mini zaklamp - CREE - Led zaklamp - 700 Lumen - Mi
  Mini zaklamp - CREE - Led zaklamp - 700 Lumen - Mi Mini zaklamp - Led zaklamp - 700 Lumen - Mini LED zaklamp met grote lichtbundel

  De LED zaklamp is een zeer sterke mini zaklamp die een hoge kwaliteit combineert met een zeer klein en handzaam formaat. Deze mini zaklamp is altijd gemakkelijk mee dragen en is daardoor uitermate geschikt voor toepassingen in en om het huis, maar ook voor op de camping, tijdens nachtelijke wandelingen, vistochten en andere outdoor activiteiten. Het is een prima noodverlichting voor de fiets of om voor gebruik te stallen in het opbergvakje van de auto.

  Bron van de mini zaklamp zijn de LED lampen die behalve energiezuinig ook een zeer helder licht produceren met een vermogen van 700 lumen. Dat staat ongeveer gelijk aan een gloeilamp van 80 watt. De effectieve afstand waarop het licht zichtbaar zal zijn is, afhankelijk van de instelling, tussen de 100 en 200 meter. Een verstelbare brandpunt lengte, in combinatie met een bolle lens zorgt voor een traploze instelling van deze LED zaklamp. Hiernaast kan er worden gekozen uit een groot- of klein lichtsignaal of de functie om de lamp te laten knipperen waardoor er een herkenning- of alarmsignaal ontstaat.

  Een ander voordeel van deze zaklamp is het compacte formaat van slechts 9,4 cm x 2,6 cm x 2,6 cm en een gewicht van slechts 61 gram. Er hoeft slechts 1 AA batterij worden toegevoegd om de lamp te laten werken. De buitenkant is gemaakt van zwart en grijs aluminium en is voorzien van een extra stevige grip. Door middel van een handige draagclip kan de mini zaklamp eenvoudig aan de broekrand of riem worden meegedragen. Hiernaast is de LED lamp waterproof en schokbestendig uitgevoerd.

  Concluderend is deze zaklamp een klein, licht en compact ontwerp die gemakkelijk kan worden meegedragen maar met prestaties die professioneel aandoen. De instelbare lichtbundel kan tot 200 meter ver schijnen, de lamp is waterproof en kan goed tegen schokken. Maar bovenal is het een lamp die altijd van pas komt op die momenten dat een goede zaklamp uitkomst zal bieden.
  Gebruiksaanwijzing: De zaklamp kan aan de onderkant worden losgeschroefd. Zo komt er plek vrij voor 1 AA batterij (niet meegeleverd). De zoomfunctie werkt doormiddel van een schuifmechanisme. De bovenkant kan verlengd worden waardoor er een nauwere lichtbundel ontstaat.

  5,65


  Titel: Mini zaklamp - CREE - Led zaklamp - 700 Lumen - Mi
  Prijs: € 5,65
  Productcode: 9200000051680823


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top