Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Frozen


 • Frozen
  Frozen Disney's Frozen vertelt het verhaal van de dappere optimist Anna. Zij gaat samen met de ruige bergman Kristoff en zijn trouwe rendier Sven op een epische reis.. Walt Disney Animation Studios geeft een frisse draai aan een van de grappigste en meest hartverwarmende verhalen ooit.

  De dappere optimist Anna gaat samen met de ruige bergman Kristoff en zijn trouwe rendier Sven op een epische reis. Anna is op zoek naar haar zus Elsa die met haar ijzige krachten het gehele koninkrijk Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

  Anna en Kristoff krijgen gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en trotseren extreme winterse omstandigheden. Ze ontmoeten mystieke trollen en er staan magische verrassingen op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok om zo het koninkrijk te redden van de ondergang.

  Haal Frozen in huis op DVD. boordevol cool bonusmateriaal met prachtige animaties. gedenkwaardige figuren en onvergetelijke muziek. Schitterend gemaakt en leuk voor het hele gezin!

  Walt Disney Classic: Nummer 57

  13,5


  Titel: Frozen
  Prijs: € 13,50
  Productcode: 9200000022701194


   

Disney's Frozen vertelt het verhaal van de dappere optimist Anna. Zij gaat samen met de ruige bergman Kristoff en zijn trouwe rendier Sven op een epische reis.. Walt Disney Animation Studios geeft een frisse draai aan een van de grappigste en meest h....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top