Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

The Dark Side of the Moon (LP)


 • The Dark Side of the Moon (LP)
  The Dark Side of the Moon (LP) The Dark Side Of The Moon is het 8e studio album van Pink Floyd. Hier de LP te koop op zwart vinyl.

  "The Dark Side Of The Moon", het achtste en misschien wel meest memorabele en kenmerkende studio album van Pink Floyd is opnieuw uitgebracht en volledig remastered (2011).

  "The Dark Side Of The Moon" is een concept album van een bijzonder hoog kaliber en de cijfers die daarmee gepaard gaan bevestigen dit keer op keer: meer dan 50 miljoen stuks verkocht wereldwijd, en maar liefs 16 jaar achter elkaar in de Billboard top 200 (een wereldrecord!).

  Het album is enkel meer dan alleen maar indrukwekkende cijfers, het kan gezegd worden dat de The Dark Side Of The Moon de manier veranderde waarop mensen naar albums luisterden.

  Het 10-tracks tellende album land met een ontzettend sterke kracht. Van de instrumentale openingstrack Speak to Me, tot de perfecte afsluiting Eclipse maakte The Dark Side Of The Moon een album dat spreekt voor een generatie. Een album zonder singles, ook al kwam Money bijna in de top 10. De invloed van dit album is zelfs nu nog te horen in hedendaagse muziek.

  Dit legendarische album van Pink Floyd gaat over thema's als conflicten, hebberigheid, het verloop van tijd, en geestesziekte, het laaste voornamelijk geinspireerd door de afnemende mentale staat van Syd Barrett (een van de oprichters van Pink Floyd).

  Los van een legendarisch album, brengt The Dark Side of The Moon ook een legendarische hoes met zich mee.

  23,99 23,99


  Titel: The Dark Side of the Moon (LP)
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 1000004011482736


   

The Dark Side Of The Moon is het 8e studio album van Pink Floyd. Hier de LP te koop op zwart vinyl.

"The Dark Side Of The Moon", het achtste en misschien wel meest memorabele en kenmerkende studio album van Pink Floyd is opnieuw uitgebracht en vol....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top