Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hyperc • LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar Auto - 42156

  LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hyperc Vier 100 jaar racen op Le Mans in 2023 met deze LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar auto (42156) bouwpakket set voor volwassenen. Terwijl de auto zijn debuut maakt in de LMH-klasse van het World Endurance Championship, geniet jij van een boeiend project waarbij je de nieuwste innovaties in de racesport nauwkeurig nabouwt.

  Bewonder de details terwijl je de racewagen met een schaal van 1:10 in elkaar zet. Bekijk het hybride systeem met een V6-motor die in verbinding staat met de achterwielen en een modelversie van de elektromotor en accu. Ontdek de ophanging, speciaal ontworpen voor dit sportwagen model, en de besturing via het stuur of het tandwiel boven op de auto. Glow-in-the-dark koplampen zorgen voor de sfeer van een echte 24-uursrace.

  De LEGO Builder app biedt een eenvoudige manier om de instructies bij de hand te houden. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets, houd je voortgang bij en doe inspiratie op voor je volgende model.

  Afmetingen: dit LEGO Technic bouwmodel is ca. 13 cm hoog, 50 cm lang en 22 cm breed.

  Bevat 1775 onderdelen.
  Eigenschappen Breng een eerbetoon aan 100 jaar race-actie op Le Mans in 2023 met dit authentieke LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar modelbouwpakket voor volwassenen Bouw het speciaal voor dit model ontworpen hybride systeem met V6-motor, openslaande deuren, besturing en ophanging aan de voor- en achterzijde De sportwagen auto modelauto set bevat LEGO Technic lichtelementen die oplichten in het donker om de sfeer van een echte 24-uurs race weer te geven Geef je model de finishing touch met de PEUGEOT- en sponsorlogo's en stel het opvallende model vervolgens tentoon in je kamer of kantoor als eerbetoon aan je passie Met deze modelauto op schaal 1:10 geniet je van een lonend project, waarbij je details nabootst die de laatste innovaties in de autosport weerspiegelen Trakteer jezelf of een andere autoliefhebber op deze geavanceerde LEGO auto set met een verzamelbaar hypercar model om met trots tentoon te stellen

  169,99 169,99


  Titel: LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hyperc
  Prijs: € 169,99
  Productcode: 9300000141764460


   

Vier 100 jaar racen op Le Mans in 2023 met deze LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar auto (42156) bouwpakket set voor volwassenen. Terwijl de auto zijn debuut maakt in de LMH-klasse van het World Endurance Championship, geniet jij van....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top