Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Plant in a Box - Japanese Maple 'Taylor' - Japanse • Plant in a Box - Japanese Maple 'Taylor' - Japanse Esdoorn winterhard - Limited edition Acer boom - Pot 19cm - Hoogte 50-60cm

  Plant in a Box - Japanese Maple 'Taylor' - Japanse De Acer palmatum ‘Taylor' is een zeldzame ‘limited edition’ Japanse esdoorn! Deze prachtige kleine Acer-boom is zeer geschikt om in potten en bakken te plaatsen op het terras of balkon. Wanneer de bladeren voor het eerst in de lente verschijnen, hebben ze een bijzondere zalmroze kleur. Naarmate de bladeren ouder worden, zullen ze geleidelijk groen worden met een roomwitte rand. In de herfst veranderen de bladeren in een opvallende limoengroene kleur, als laatste vleugje kleur voordat ze hun blad verliezen. Met de Acer ‘Taylor’ heb je dus het hele jaar iets om naar uit te kijken! Wanneer hij de ruime krijgt, kan de Acer Orange Lace maximaal 2 meter hoog worden.

  Verzorging
  Japanse esdoorns kunnen het beste worden geplant van maart tot begin oktober. Gedurende deze periode is de grond warm en kunnen de planten goed wortelen. In een plantenbak heeft deze plant geen speciale potgrond nodig. Japanse esdoorns zijn sterke planten, maar op een winderige standplaats kunnen de bladeren beschadigd raken. Zet de Acer daarom op een beschutte plek. De plant staat het liefst op een plek in de halfschaduw, bij voorkeur niet te veel direct zonlicht. Te veel direct zonlicht kan de wortels uitdrogen, wat leidt tot bladverlies en verbranding. Een Japanse esdoorn is niet groenblijvend, wat betekent dat hij in de winter zijn bladeren verliest. De plant is echter zeer winterhard en zal vanaf maart weer uitlopen met prachtig nieuw blad.

  Formaat
  De plant heeft bij levering een hoogte van 50-60cm, gemeten inclusief de kwekerspot. De plant wordt geleverd in een kwekerspot met een diameter van 19cm.

  32,95 32,95


  Titel: Plant in a Box - Japanese Maple 'Taylor' - Japanse
  Prijs: € 32,95
  Productcode: 9300000143116112


   

De Acer palmatum ‘Taylor' is een zeldzame ‘limited edition’ Japanse esdoorn! Deze prachtige kleine Acer-boom is zeer geschikt om in potten en bakken te plaatsen op het terras of balkon. Wanneer de bladeren voor het eerst in de lente verschijnen, hebb....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top